2
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

SOLSKJER SE VEĆ OKREĆE PARTIZANU: Bilo bi sjajno da trijumfujemo u Beogradu

Objavljeno: 21.10.19 u 10:10

Posle remija u najvećem derbiju engleskog fudbala, menadžer Mančester junajtedu već se okreće duelu sa beogradskim crno-belima.

‘Crveni đavoli’ su u nedelju remizirali protiv Liverpula (1:1), iako su do 85. minuta imali pobedu ‘u džepu’. I dalje se nalaze u donjem delu tabele, a sada se okreću Ligi Evrope.

Tu ih očekuje duel proitv Partizana u Beogradu u četvrtak od 18:55h i menadžer Ole Gunar Solskjer ističe da bi bilo sjajno ukoliko bi savladali crno-bele.

– Imali smo priliku da dobijemo više utakmica u ovoj sezoni, to je bio slučaj i danas. Pobeda nad Partizanom u Beogradu bi bila veliki korak za nas da prođemo dalje u Ligi Evrope, a onda nas čekaju teški mečevi prvenstva sa Noričom i Bornmutom.

Što se tiče samog meča protiv Liverpula, norveški stručnjak je bio zadovoljan kako je njegov mladi tim odigrao.

– Ovaj remi nam je putokaz kuda treba da idemo, jer tako vraćamo samopouzdanje. Ali, ne možemo da gledamo predaleko u budućnost, već samo na svaku narednu utakmicu – izjavio je Solskjer.

0
0

2 Komentara

  1. Jadan li je Man Utd postao, kad bi „bilo sjajno“ da pobedimo. Ne sto igra protiv Partizana, nego sto je to takav klub da bi trebao sve i svakoga da pobedi, a ne da strahuje od treceligasa i jedva prolazi kup utakmice i da igra Ligu Evrope. E moj Ser Alekse…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter