3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ: Igramo za svakog Srbina, za svakog Zvezdaša! Daćemo svoj maksimum

Objavljeno: 21.10.19 u 20:55

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas gostuju ekipi Totenhema na stadionu ‘Hotspur stadionu’ u okviru 3. kola Lige šampiona.
Pred meč pred novinare je izašao Nemanja Milunović koji je izneo svoja očekivanja. 

– Očekujem jednu veliku borbu. Znamo koliki je kvalitet protivnika. Dobro smo primeli taktiku. Ne trebamo previše da poštujemo protivnika. Treba da se koncentrišemo na svoju igru maksimalno moguće – počeo je Milunović.

Novinare je zanimalo kako zaustaviti Harija Kejna

– Iskreno, radi se o jednom od najboljih napadača na svetu. uspeli smo protiv Bajerna da delimično zaustavimo Levandovskog u meču protiv Bajerna. Nadam se da će kompaktna odbrana uspeti dobro odgovori zadatku – istakao je fudbaler Zvezde.

Milunović je upitan da uporedi velike mečeve u svojoj karijeri, sa akcentom na to da li je meč protiv Totenhema najveći u njegovoj dosadašnjoj karijeri?

– Porediti sa nekom drugom utakmicom je teško, ne treba trošiti reči o Totenhemu, igrali su polufinale Lige šampiona, trenutna kriza kod njih nije realno stanje. Ako gledamo pojedinačna imena, ti igrači su igrali finale Lige šampiona, ponavljam igramo našu igru i tražimo svoje šanse – ističe Milunović.

S obzirom na krizu sa kojom se Totenhem suočava, da li je pravi momenat da se odmere snage sa ‘pevcima’? 

– Sa jedne strane može se reći da je sada pravi trenutak. Ipak, to je mač sa dve oštrice, ne treba zaboraviti o kakvom protivniku se radi.  Totenhem ima prednost kući, pred svojim navijačima, Ukoliko ispunimozadatke iz svlačionice i možemo da se nadamo šansi za pobedu – rekao je Milunović.

Crvena zvezda neće moći da računa na ‘Delije’ u sutrašnjoj utakmici. 

– Na terenu ne menja ništa, naši navijačisu nama uvek vetar u leđa, svi oni koji prate iz domovine, treba da znaju,  daćemo svoj maksimum, za svakog zvezdaša i svakog srbina – zaključio je Milunović. .

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter