1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Avejićv

LJUBAV PREMA KLUBU NE ZNA ZA KILOMETRE: Iz Toronta za London, Avejići- činimo sve za našu Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 21.10.19 u 18:13

Krilatica da ljubav ka klubu ne zna za kilometre posebno važi u slučaju porodice Avejići.

Organizovanim navijačima Crvene zvezde nije dozvoljeno prisustvo na utakmici u Londonu, ali će srpski tim imati podršku i to kakvu. Raško Avejić i Vanja Avejić doputovali su iz Toronta zbog meča Totenhema i Crvene zvezde. A to nije prvi put.

– Nije nam prvi put. Sve radimo za Zvezdu. Ovo nam je nekako najbliže pošto živimo u Kanadi. Bili smo i prošle godine da navijamo za Crvenu zvezdu protiv Liverpula. Trudimo se da kada god nam to vreme dozvoli pratimo mečeve naše Crvene zvezde, Vanja češće gleda mečeve jer je preko leta u Srbiji– rekao je Raško.

FOTO: Instagram/AvejićV

Pitali smo Avejiće može li Crvena zvezda da zabeleži pobedu protiv ‘petlova’.

– Zvezda igra dobro u Evropi, crveno-beli sigurno mogu da napadnu pobedu, Totehnem se nalazi u veoma lošem stanju i to može da bude velika šansa za Crvenu zvezdu. Odlučujući faktor mogao bi da bude Milan Pavkov – poručuju Av.

FOTO: Instagram/AvejićV

Avejići takođe imaju jednu od najvećih kolekcija dresova Crvene zvezde, kako nam je rekla Vanja, trenutno u privatnoj kolekciji imaju oko 130 crveno-belih dresova, što je svakako podatak za divljenje.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter