3
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda / Nikola Mitić

BIVŠI FUDBALER ARSENALA ANALIZIRAO ‘VEČITE’: Crvena zvezda će izgubiti 3:0, a Partizan…

Objavljeno: 21.10.19 u 23:44

Fudbalski ekspert Skaj sporta večeras je pred meč Totenhema i Crvene zvezde i u susret meču Partizana i Mančestera dao svoja predviđanja.

Analitičar Skaj sporta i nekadašnji as Arsenala, Seltika i Aberdina Čarli Nikolas predviđa da će Crvena zvezda ubedljivo biti poražena od Totenhema sa 3:0, a Partizanu ‘predviđa’ bod u duelu protiv Mančestera.

– Ovo je pobeda pod moranjem. Totenhem je imao sreće protiv Votforda, kao da nije ni bilo gola koji je dao Dele Ali. Poketino je tu napravio sedam promena, najviše što je ikada napravio i nije dobio pravi odgovor. Aldervireld i Fertonegen ne žele da budu u klubu uopšte zbog toga što im nije ponuđen ugovor, pa je cela situacija disfunkcionalna. Son im daje garantovanu brzinu i prodore, sa i bez lopte. Uvek bi trebalo da igra pored Harija Kejna po mom mišljenju. Zvezda će imati podršku, ali će i Totenhem izaći besan – ocenio je Nikolas.

Potom je analizirao meč u kome će Mančester junajted gostovati Partizanu u Humskoj.

Ne pamtim da sam ikad gledao Junajted, čak i onaj u lošoj formi da ispucava loptu 50, 60 metara samo da bi dobio malo prostora za disanje. Umalo su dobili ružan meč. Marsijal je spreman za Partizan i verovatno će biti starter, Rašford je bio starter, igrao je dobro i dao je gol Liverpulu. Solskjer će pozadi igrati sa četvoricom ali sredina ne može da drži loptu. Skot Mektominej i Fred ne mogu da dodaju. Biće sa Partizanom još jedno uvrnuto veče za Junajted, ali mislim da će 1:1 biti dobar rezultat za njih, a to nešto govori – napominje Nikolas.

Foto: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

3 Komentara

  1. Ma kakvih 1:1,Partizan ovo mora lagano dobiti.Nije ovo Long liga gde svi igraju bunker zvani smrt ili zivot,sve u korist miljenice ne bi li joj nekako pomogli…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter