1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

AKO MOGU JA, MOGU I BEOGRAĐANI: Navijač Zvezde ‘pokazao’ šta je ljubav ka omiljenom klubu (FOTO)

Objavljeno: 21.10.19 u 20:24

Već smo danas pisali da ljubav prema klubu ne broji kilometre, a u toku večeri pronašli smo status jednog ‘Delije’ koji pokazuje da za ljubav ka omiljenom klubu ne postoje izgovori.

Navijač koji je na Instagramu upisan pod korisničkim imenom ‘_Reakcija_czbg1989‘ podelio je svoju navijačku priču sa pratiocima i objasnio je kako je ‘švorc’ krenuo od Novog Sada do Beograda da isprati meč omiljenog kluba protiv Mačve (3:1 za Crvenu zvezdu).

– Kao što sam i obećao, aktivnost se vraća, sa početkom od danas. Kao prvu stvar koju želim da podelim sa vama, je ta, da sam bio švorc da idem autobusom na utakmicu sa Mačvom, pa sam se odlučio na nesvakidašnji potez, koji upravo vidite na ovih pet slika, kao dokaz. 116 km bicilom, računajući na to da sam krenuo iz okoline Novog Sada, od 7 ujutru, pa sve do 5 popodne… ako ja mogu ovako, možete i vi iz Beograda nekada da dođete na stadion, i podržite momke u ligaškim utakmicama, a ne samo kada igramo Evropu. Zvezda se bodri svakoga dana, a ne samo protiv velikana. Živela Zvezda – napisao je na Instagramu 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Као што сам и обећао, активност се враћа, са почетком од данас. Као прву ствар коју желим да поделим са вама, је та, да сам био шворц да идем аутобусом на утакмицу са Мачвом, па сам се одлучио на несвакидашњи потез, који управо видите на ових пет слика, као доказ. 116км бициклом, рачунајући на то да сам кренуо из околине Новог Сада, од 7 ујутру, па све до 5 поподне… Ако ја могу овако, можете и ви из Београда некада да дођете на стадион, и подржите момке у лигашким утакмицама, а не само када играмо Европу. Звезда се бодри свакога дана, а не само против великана. ЖИВЕЛА ЗВЕЗДА!

A post shared by Реакција ЦЗБГ (@_reakcija_czbg1989) on

0
0

1 Komentara

  1. Sto ne pišete za Leskovcane i Nišlije koji svakog vikenda prođu 300 km u jednom pravcu, potroše 200 evra po utakmici i tako 3 godine unazad ne propusta kuci ni jednu utakmicu ??????
    To je prava ljubav, a ovaj se setio jednom da napravi atrakciju i odmah u novine, zato su i prazni stadioni jer dajete pažnju nebitnim likovima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter