14
Domaći fudbal

OBEĆANO, (BIĆE) ISPUNJENO: Vučić najavio da će u narednim danima Mali izneti podatke o finansiranju ‘večitih’

Objavljeno: 20.10.19 u 11:31

Obećao je predsednik Srbije da će izaći sa podacima o finansiranju Crvene zvezde i Partizana u javnost, nekoliko nedelja kasnije najavio je da će to obećanje biti ispunjeno u narednih dan ili dva.

Nakon večitog derbija odigranog u krajem septembra, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će saopštiti sve podatke o finansiranju klubova iz budžeta Srbije.

Gostujući danas na TV Prva, predsednik Vučić je istakao da će ministar Finansija Siniša Mali sutra ili prekosutra izneti sve podatke koje je predsednik obećao javnosti. Koliko je para dato ‘večitima’.

Dodao je da će građani biti u prilici da se lično uvere u to koliko je koje javno preduzeće dalo novca pomenutim klubovima i koliko je država potrošila na jedne i na druge. Vučić je ocenio da i pored toga ‘samo kukaju’.

Partizan je u derbiju slavio rezultatom 2:0, a navijači Partizana su se u tom meču pogrdnim povicima obratili predsedniku države i predsedniku FSS.

0
0

14 Komentara

  1. bas ce mali ( sa vesicem ili bez njega …) tacne podatke da iznese … ko ce u to jos da poveruje !? naravno sve je ovo … za naivne. te neistine u davanju blizancima ce dobro doci za naine navijace. ono sto je bitno i najbitnije: ko je bilo koga u drzavi-vlasti ovlastio da pare od naroda poklanja bilo koliko i bilo kome … kad je u pitanju srpski sport, svi sportovi i sportisti zasluzuju da im se pomogne osim fudbalu, klubovima, a zvzdi i partizanu ( gde je leglo korupcije i kriminala) ne treba dati ni dinara. sve donacije, sponzorstva i sva ostala davanja od drzave i bilo koga … u zvezdi i partizanu za rezultat imaju medjusobno talenje. PROFITERI OD TRIBINA PREKO UPRAVA DO POLITIKE – POLITICARA SU MEDJUSOBNO POVEZANI SA ISTIM INTERESOM I CILJEM : DA SVAKO OD NJIH UZME SVOJ DEO OD PARA DO POLITICKOG UTICAJA: sve nas od ovog sportskog ZLA PRIVATIZACIJA SPASAVA … pa neka svako svoje pare DAJE – ULAZE … i onda neka svako od svog ULOGA, GUBI ILI DOBIJA …………. S A M O F I N A N S I R A N J E !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. jedan te isti lik komentarise. mene ne zanima ko je dobijo vise para. tu su negde i jedni i drugi. zvezda kad je bila sampion, drzava im nije platila ucesce u evropi. a partizanu u kosarci i u fudbalu. pa vi budite realni 4-1. mene vise zanima ko kolko duguje drzavi za porez.i ako duguju drzavi, zasto mi placamo onda?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ubedjen sam zivotom da ovo sve sto se dogadja oko namestanja rezultata za zvezdu potice od ovog coveka sa slike, nekad direktno (daj gol sine) i tako te bljuvotine, a nekad indirektno preko najgore ljudske vrste (terzic, radoicic, mrkela evoga sada i ovoj nesrecni rodic) plus ogromna grupa novinara ljudi blize pridevu ljigavi beskicmenjaci. I sada ocekujemo da vrhunski kriminalac covek koji je proneverio desetine miliona evra drzavnih para iznese verodostojne podatke. Gubi REAL, gubi BAJERN ali nas narodni tim kome je dajiceva zena u miraz donela marakanu (stadion AV) ne moze i nesme da izgubi, jer to bi razocaralo vodju zivota i smrti, narod bi pao u depresiju, a novinari i svi ostali mediji objavili dan zalosti . Mili savet VIKTORU SAVICU g. ne izjednacavaj krivicu idi protestuj pred stadion nad kojim lebdi duh vodje. Nesto o budzetu: partizanov budzet iznosi taman toliko koliko promasena zvezdina pojacanja: kafu, ebesilio, ivanic, gajic, meleg, tomane, (plate boacija i bena) onaj jirka, i jos bar toliko ne mogu se setiti dovedenih u zadnjig godinu_dve.PAVLOVIC, OSTOJIC, UROSEVIC, MILETIC, i STOJKOVIC (1.250.000) sam borjan 900.000. Marion koliko hoce ovi stranci a ima ih 8 nisu ispod 700.000. I sad ce mali da nas obavest ko koliko dobija od drzave (AV platio licencu za evro takmicenje Partizanu 275.000 evra za godinu. Toliko terzic ukrade od zvezde za 2 meseca. BOZE nedaj Partizanu nikad onakve golove kao sekti (Indjija. napredak, rad…..)

    0
    0
    Odgovori
    • dragoljupce, pa mustafa ima 600 hiljada godišnje, asano, natko, markovic i ona roda zajedno 3 miliona,sve ukupno samoigraci kostaju izmedju 6 i 7 miliona godisnje, vazura, ludi zeks pantic da lisi brojao njihove plate (njih dvojica 100 hiljada), realno budzet partizana za godinu dana jeizmedju 12 i 15 miliona, a zvezda moze i da ima promasaja sa pojacanjima jer je samo ove godine od lige sampiona (direktan prihod, sa ulaznicama podelom po koeficijentu, tv pravima preko 25 miliona, sto partizan nije prihodovao u zadnje 3 godine) tako dragoljupceda ne lupetas kao otvoren prozor…

      0
      0
      Odgovori
  4. KOLIKO JE SEKTA PAKISTANSKO MUTANSTSKO NECASTIVA DOBILA MILIONA OD GASPROMA? NAROD OVE ZEMLJE TO INTETRESUJE!

    0
    0
    Odgovori
  5. Tačno od 92g nek se kaže koliko je ko dobio para ,i drugih sredstava i po koju cenu.Ali opet ok nek iznesu od početka vlasti SNS.Zemunelo stadion JNA neko hoce da kaže realno su plaćeni.Ali nema veze .Nezaboravno davalo se svetskom i evropskom prvaku i to ima težinu ,ali nažalost taj domet pokušao se devedesetih urnisati pod komandom placenika

    0
    0
    Odgovori
    • Sta ste se cigani uhvatili za stadion JNA. Pa jel ste vi od vasih para napravili stadion .Sve su to pare narodne.A Vucic neka privatizuje Partizan i zvezdu.

      0
      0
      Odgovori
  6. NISTA IM NE VERUJEM. BICE
    PODATCI KOJI IDU U KORIST
    OBOJE, ALI ISTINA JE 4: 1 U
    KORIST ZVEZDE. NAROCITO
    U FUDBALU. ISTINA NE SME DA SE SAZNA. ALI NAROD VIDI STO SE RADI. KAKVI
    RACUNI ,KAKVI BAKRACI !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Od kada je gospodin na slici dosao na vlast od tada neka iznese a ne zadnjih dve godine gde zvezda igra LS.
    A mozete se vratite u vreme DS i tad je zvezdana dobijala vise para

    0
    0
    Odgovori
    • A moze i da neko iz vremena DS-a iznese papire iz 32.zagorske tudjmanove jsd satnije…Sta,koliko,kako,od koga…Evo jedan papir…Pa makar i onaj mutavi taksista sa nanogicom…Cisto da ne baljezgas svakakve gluposti…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter