2
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

JOVIĆ PONOVO NA UDARU: Španski mediji žestoko udarili po srpskom fudbaleru!

Objavljeno: 20.10.19 u 12:38

Obećao je Zinedin Zidan da će Luka Jović dobiti šansu u napadu Reala, to se i dogodilo, a mediji nisu zadovoljni prikazanim.

Španski velikani ‘Marka’ i ‘As’ udarili su sinoć po Luki Joviću.

Ne nudi se, ne traži prostor, ne ulazi u šanse. Prilike koje mu je Zidan dao nije iskoristio. O njegovoj partiji protiv Majorke „dovoljno govori to što nije šutnuo na gol“ – navode mediji.

Izabranici Zinedina Zidana poraženi su devetom kolu La Lige na gostovanju Majorki 1:0, a srpski fudbaler odigrao je 66 minuta u svojoj trećoj utakmici, koju je počeo u startnoj postavi.

Jović je protiv Majorke loptu dotakao samo 25 puta, a nije bio ni blizu protivničkog gola. Ne nudi se, ne traži prostor, ne ulazi u šanse. Prilike koje mu je Zidan dao nije iskoristio, a vreme prolazi. Već je 63 dana kako je debitovao za Real i još uvek se čeka njegov gol, a za pogodak u meču protiv Majorke nije bilo naznaka – navodi se u tekstu „Marke“.

Slične kritike izneo je i ‘As’ koji navodi da o njegovoj partiji govori i to što ‘nije šutnuo na gol protivnika.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter