0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

ZVEZDA, PARTIZAN, ČUKA I MI: Evo koga Lalatović sledeće godine vidi u Evropi, a evo koga ne očekuje!

Objavljeno: 19.10.19 u 12:35

Miroljubivih 0:0 na Banovom Brdu i na kraju prijateljska konferencija za novinare dva trenera, ipak Nenad Lalatović je novinarima ‘ostavio malo mesa’.

Naime, šef stučnog štaba ‘stare dame’ govorio je o kandidatima za Evropu sledeće sezone. Evo koja četiri tima Nenad Lalatović vidi u evro kupovima.

– Nadam se da će, uz Crvenu zvezdu i Partizan, Srbiju u Evropi sledeće sezone predstavljati još Čukarički i Vojvodina, jer to su, po mom mišljenju, četiri najbolje ekipe u ligi – rekao je Nenad Lalatović.

Potom je prokomentarisao i ostale kandidate među kojima je i njegov bivši klub Radnički iz Niša.

– Ja Radnički ipak svrstavam u ozbiljne kandidate za Evropu, ali pored njih, tu je i Voždovac, koji se diže, zatim Spartak itd.Ne smem da zaboravim ni TSC, koji igra izvanredno i, ako sutra pobedi, biće ispred nas. Do kraja sezone vodiće se neizvesna borba, ali idemo utakmicu po utakmicu – istakao je šef stručnog štaba Vojvodine.

Danas su na programu preostali mečevi 12. kola Superlige Srbije, a tokom sledeće nedelje na programu je i 2. kolo Kupa Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter