0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

RADŽIV VAN LA PARA: Dobar trenutak za utakmicu sa Totenhemom, važno je da rano ne primimo gol!

Objavljeno: 19.10.19 u 09:39

Krilni napadač Crvene zvezde Radživ van la Para dobro poznaje ekipu Totenhema protiv koje je igrao nekoliko puta u karijeri.

Skor protiv Hotspura mu nije baš idealan, ali je kroz svoju izjavu između redova hteo da kaže da je Crvena zvezda sigurno jači protivnik za ‘pevce’ od Hadersfilda.

– Igrao sam nekoliko puta protiv Totenhema i iskustva mi nisu baš dobra, gubili smo utakmice. Realno su oni tada bili u mnogo boljoj formi, bili su bolji od nas – rekao je Radživ van la Para.

Da li su šanse Crvene zvezde za pozitivan rezultat veće ako se zna da je Totenhem u rezultatskoj krizi?

– Dobar je ovo trenutak za nas da idemo u London, kao što ste rekli oni sada nisu baš u idealnoj formi. Dobar je ovo trenutak za nas, ali Totenhem ima kvalitetne igrače i oni za čas mogu sve da preokrenu. Mi moramo da budemo 100 posto fokusirani.

Hoćeš li možda ti biti taj igrač koji će odlučiti meč u Londonu?

– Nadam se, dajem maksimum iz utakmice u utakmicu da budem bolji. Još uvek se privikavam na novu sredinu, drugačiji je stil igre, za mene je ovo nešto novo, trudim se iz utakmice u utakmicu da budem bolji, verujem da će uskoro i golovi doći.

Možeš li uporediti navijače u Srbiji sa navijačima u Engleskoj?

– ‘Delije’ su sjajne, najbolje su od svih. Navijači u Engleskoj su takođe dobri – iskren je bio Van la Para.

Šta Zvezda mora da uradi kako bi se u Beograd vratila sa bodom ili tri?

– Najvažnije za nas je da ne primimo rano gol. Pritisak će na nas biti od početka do samog kraja. Kasnije bi mogli malo da se oslobodimo i pokušamo da iznenadimo Totenhem.

Prvi golman Totenhema Igo Ljoris se povredio, da li je to možda šansa za Zvezdu?

– Igo Ljoris je sjajan golman i njegova povreda bi mogla da bude mala šansa za nas. Ali, da se ne varamo, Totenhem ima dobrog i drugog čuvara mreže. Totenhem ima stvarno kvalitetne igrače, koji uvek mogu da postignu gol, da promene utakmicu. Zato svaki minut moramo biti fokusirani i kocentrisani na igru – zaključio je Holanđanin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter