0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

PRIMERA: Grizman – Mesi – Suarez noćna mora za Dmitrovića i Eibar (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.19 u 14:52

U prvom meču dana subotnjeg programa 9. kola španske Primere Barselona je kao gost pobedila Eibar 3:0 (1:0) i na desetak satii je preuzela prvo mesto na tabeli.

Kada je trio Grizman-Mesi-Suarez raspoložen za igru kao što je to danas bio, onda protivnik šanse nema. Barselona je usred velikih političkih napetosti u Kataloniji stigla u Baskiju i do nogu potukla Eibar našeg golmana Marka Dmitrovića.

Počelo je golom, igrao se 13. minut kada je Legle sjajno poslao dugu loptu ka Grizmanu, defanzivac Eibara se okliznuo dovoljno da Francuz pobegne i uz dosta sreće prevari Dmitrovića. Do kraja prvog dela igre videli smo veliku šansu za Mesija, ali je Argentinac hteo da predribla Srbina i u tome nije uspeo.

Barselona je do drugog gola stigla u 58. minutu. Bila je to fenomenalna akcija Katalonaca. De Jong je uposlio Suareza, ovaj je ostavio loptu Grizmanu, Francuz nije želo da šutira, već je gurnuo do Mesija, a Aregntinac je fantastično pogodio – 0:2. Eibar je nokautiran u 66. minutu kada je Mesi izašao jedan na jedan sa Dmitrovićem, nije bio sebičan, dodao je do Suareza, a ovaj postavio konačnih 0:3.

EIBAR – BARSELONA 0:3 (STATISTIKA MEČA)

Golove sa meča možete da pogledate OVDE.

LA LIGA 9. kolo

Petak

Granada – Osasuna 1:0 (1:0)
(Duarte 38)

Subota

Eibar – Barselona 0:3 (0:1)
(Grizman 13, Mesi 58, Suarez 66)

16.00 Atl. Madrid – Valensija
18.30 Majorka – Real Madrid

Nedelja

12.00 Alaves – Selta Vigo
14.00 Real Sosijedad – Betis
16.00 Espanjol – Viljareal
18.30 Atl. Bilbao – Valjadolid
21.00 Sevilja – Levante

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter