0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUTNO JE: UEFA takođe traži istragu oko meča Smederevo-Kabel

Objavljeno: 19.10.19 u 14:35

Posle FS Srbije i UEFA je reagovala na dešavanja sa utakmice Prve lige Srbije kada je Smederevo pobedilo Kabel iz ‘dva u jedan’.

Odmah je FS Srbije štiklirao ovaj meč za istragu i ona je pokrenuta. Juče je isto zatrežila i UEFA. Smederevo i Kabel se terete da su namestili meč 14. kola Prve lige Srbije što bi kladioničari rekli ‘iz dva u jedan’. Da prevedemo, gost je vodio na poluvremenu 1:0, da bi domaćin do kraja preokrenuo na 2:1.

Kako ‘Blic’ saznaje, UEFA je tražila od FS Srbije da se pokrene istraga i u slučaju da se dokaže da je reč o mutnim radnjama da se dva tima drakonski kazne. Po pravilniku reč je o novčanoj kazni od milion do deset miliona dinara uz 12 oduzetih bodova. Takođe, postoji i opcija da se Smederevo i Kabel izbace iz Prve lige Srbije.

Kao dokaz po kom se sumnja da je utakmica nameštena jeste snimak na kom su sporni golovi Smedereva, to jest reakcija odbrane Kabela. Takođe, sumnjive su i neke izmene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter