1
Fudbal

FOTO: Photoshop

KRIZNO: UEFA donela novu odluku kada je reč o susretima Rusa sa takozvanim Kosovom!

Objavljeno: 19.10.19 u 11:45

Evropska kuća fudbala morala je da reaguje kada je reč o FS Rusije i FS takozvanog Kosova, evo koja je odluka doneta…

Žreb do sada nije spajao mušku rusku reprezentaciju sa selekcijom takozvanog Kosova. Ipak, u ženskoj konkurenciji dve reprezentacije su se spojile u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo. Prvi meč trebalo je u oktobru da se odigra na Kosovu i Metohiji, ali je pomeren navodno zbog izbora u ovoj srpskoj okupiranoj pokrajini. Sada je doneta odluka da se oba meča odigraju na neutralnom terenu, ali ne samo ta…

UEFA će ubuduće u žrebu razdvajati reprezentacije Rusije i takozvanog Kosova, to jest njihove klubove. Do sada su razdvajani Turksa i Jermenija, Rusija i Ukrajina, Srbija i takozvano Kosovo i Bosna i takozvano Kosovo.

Podsetimo, države EU koje nisu priznale takozvano Kosovo nisu želele da ugoste ovu reprezentaciju u svojoj zemlji već se igralo na neutralnom terenu. UEFA je prošle godine naredila da svi moraju da prime selekciju Kosova na svoju teritoriju inače će trpeti ogromne kazne.

0
0

1 Komentara

  1. Ne odigrati snima nigde i ništa NE POSTOJI PRAVNA DRŽAVA TAKOZVANOG KOSOVA… I T A Č K A!!!! Ni neutralni tereni ni bez gledalaca ni bez himni ili bez zastava nema … Treba da radimo što pre na Intervenciju koja će se prepricavati kroz istoriju ONI SE NE BAVE SPORTOM već se rugaju krezavo… Vratićemo našu južnu srpsku pokrajinu sa KAMATOM brže nego što se misli….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter