Crvena zvezda i kompanija Mocart od utakmice sa Radom pokrenuli su humanitanu akciju prikupljanja sredstava za Dečiju kliniku za ortopediju i hirurgiju u Nišu. Od sinoćneg meča sa Radom prikupljeno je 477.000 dinara.

Fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija ‘Mocart’ pokrenuli su humanitarnu akciju u kojoj se prikupljaju sredstava za Dečiju kliniku za hirurgiju i ortopediju u Nišu. Već od sinoćne utakmice u kojoj je Zvezda pobedila Rad, svaki tiket odigran u ‘Mocartu’ na kojem se nalazila utakmica crveno-belih predstavljala je ulaznicu za meč šampiona Srbije i to za zapadnu tribinu. Ulaznica za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali su je igrači ‘Mocarta’ sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobili besplatno i to tako što su pred utakmicu na blagajni, na kojoj je specijalno otvoren šalter za ovu priliku, pokazali tiket i dobili kartu.


Za svaku ulaznicu, dobijenu na ovaj način, Crvena zvezda i Mocart doniraju 500 dinara u humanitarne svrhe! Na utakmicu protiv Rada došlo je 954 navijača na blagajnu stadiona „Rajko Mitić“ i pokazalo tiket iz Mocarta sa ispunjenim uslovom tako da će od ove utakmice biti donirano ukupno 477.000 dinara u humanitarne svrhe.

Ova akcija nastaviće se za svaki meč Zvezde u Superligi, kao i u Kupu, do kraja jesenjeg dela sezone, a verujemo da će zvezdaši i u narednom kolu, koji se bude igrao na našem stadionu, doći u što većem broju i na ovaj način pomoći onima kojima je to najpotrebnije.