3
Domaći fudbal

FOTO: FSS

ZORAN STOJADINOVIĆ: Jović ne zaslužuje ugovor koji ima u Realu, treba da podigne spomenik menadžeru!

Objavljeno: 18.10.19 u 16:52

U prethodnim danima govorilo se dosta o najplaćenijim fudbalerima u Španiji, a posebno u Real Madridu.

Jedan od igrača sa najvećom zaradom u Primeri je i srbin Luka Jović zarađuje 20.000.000 evra na godišnjem nivou, tako da bi za pet sezona na kontu ugovora trebalo da zaradi 120.000.000 evra. Treba uzeti u obzir u da na konto poreza u Španiji ide 52 procenata, te će Jović na kraju inkasirati 60 miliona tokom ugovorne obaveze. Srbin je agent menadžerske agencije ‘Lian sports‘ koju vodi Albanac Fali Ramadani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitro is on fire!! 🔥🔥🔥 #Mitrović #Serbia #Srbija #HotSport

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

U razgovoru za Informer Zoran Stojadinović se osvrnuo na pomenute cifre i istakao da je Jovićev zastupnik napravio fenomenalan ugovor za svog klijenta.

– Luka ima fenomenalan ugovor u Realu. Svaka čast onome ko je uspeo da uradi taj posao. Ako me pitate da li Luka zaslužuje te pare, moj odgovor je da ne zaslužuje i da je daleko od tog novca. Ali svaka čast i njemu u njegovom zastupniku koji je izvukao te pare od Reala – kaže Stojadinović za Informer.

Stojadinović smatra da se Real izleteo sa ponudom.

– Ako igrač ima ponude više klubova, onda menadžer to može da iskoristi i podigne platu maksimalno. Primera radi, ako Barselona nudi sedam miliona, Real će ponuditi deset. Međutim, kod Jovića to nije bio slučaj. Koliko sam ja upućen, osim Reala niko nije izašao sa zvaničnom ponudom za Luku. Zato bi on trebalo da podigne spomenik onome ko mu je obezbedio ovakav ugovor – zaključuje Stojadinović.

0
0

3 Komentara

  1. Bio je glavni a sada greje klupu ili ulazi u 86`minutu. Ogroman „napredak“ u karijeri. Novac je mogao da zaradi i kod Nemaca uz slavu i golove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter