0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

ŠEHOVIĆ U NOVOJ ULOZI: Savo Milošević odgovarao na pitanja mladog fudbalera (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.19 u 19:53

Fudbaleri Partizana danas su posetili galeriju Srpske akademije nauka i umetnosti.

Nakon posete mladi fudbaler Partizana Zlatan Šehović našao se u ulozi novinara i ‘propitao’ je trenera Savu Miloševića koji je bio prijatno iznenađen voditeljskim umećem Šehovića. Na početku upitao je mladi fudbaler Miloševića da prokomentariše posetu današnjoj izložbi.

– Posećujem često izložbe, bio sam skokro u Vršcu na izložbi Paje Jovanovića. Ovo je jedinstvena prilika da se vidi rad Ljube Popovića, verovatno jednog od najvećih imena srpskog slikarstva, a i šire. Svi ljudi u Srbiji imaju priliku da vide retrospektivu njegovor rada. Ovo je privilegija – istakao je Milošević. 

Sehović je potom upitao Miloševića koliko je važno što su danas došli zajedno sa njim i igrači da vide izložbu.

– Jako je bitno. Fudbal je jako komplikovan i satkan od mnogo detalja nešto slično poput slikarstva. Sve ove druge delatnosti pogotovu umetnosti i nama daju jednu širinu u razmišljanju, a ako imamo dodatnu širinu moćićemo naše probleme na terenu lakše rešavati – odgovorio je Milošević.

Šehović je potom upitao Miloševića da li bi mogao da preporuči neku knjigu s obzirom da se bliži sajam knjiga.

– To ćemo da ostavimo za drugi put, pošto planiramo da jedan dan posetimo sajam knjiga – rekao je Milošević.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Da li se šef Milošević iznenadio umećem našeg multitalentovanog @zlatansehovic_17 tokom posete prvotimaca galeriji SANU i izložbi slika L Jube Popovića? Više u novoj epizodi Partizan news.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter