0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

NA POSAO POSLE PAUZE: Zvezda ruši Rad pred gostovanje u Londonu

Objavljeno: 18.10.19 u 10:45

Okršaj sa komšijama je važan da se ostvari pobeda, a trener Vladan Milojević neće izvesti sve adute.

Ambicije su jasne za Crvenu zvezdu da nastavi sa pobedama u šampionatu, a prvi ispit posle pauze sledi večeras od 20 časova protiv Rada na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Domaćin je apsolutni favorit i cilj je da se upišu tri boda i od sutra ekipa fokusira na bitno gostovanje Totenhemu u Ligi šampiona.

Pre Londona trebalo bi da se sruše komšije sa Banjice i poslednjih sedam mečeva crveno-beli su slavili, a trener Vladan Milojević je uvek poslovno oprezan mada je presekao da ne izvede sve adute na teren.

Golman Milan Borjan, Milos Degenek i El Fardu Ben su imali obaveze u nacionalnim timovima i prosli su ‘pola planete’. Oporavio se Hoze Kanjas, spremni su srpski reprezentativci i na čelu bi trebalo da bude kapiten Marko Marin.

Povređen je Ričmond Boaći i zbog problema sa listom moraće da kratko bude izvan takmičarske ekipe. Očekuje se da od stranaca zbog ograničene kote u startnoj postavi budu još Van la Para i Mateo Garsija.

Projektovan sastav: Popović, Gobeljić, Pankov, Milunović, Rodić, Kanjas, Vulić, Garsija, Van la Para, Marin, Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter