1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILOŠEVIĆ POTVRDIO LOŠE VESTI: Jako mi je žao zbog Lazara Markovića…

Objavljeno: 18.10.19 u 14:45

Trener Partizana nije mogao da prognozira koliko dugo će hitronogi krilni napadač biti van terena.

Na konferenciji za medije uoči gostovanja u Lučanima ekipi Mladosti, Savo Milošević posvetio je dobar deo vremena nenadanoj temi – povredi Lazara Markovića zbog koje je najverovatnije završio jesenju polusezonu.

– Konačnu dijagnozu ne možemo da znamo. Poslednje informacije su ohrabrujuće o dužini oporavka i nadam se da će biti tri-četiri nedelje. Jako mi je žao zbog toga što se desilo. Njegov rad u poslednjih mesec dana je fenomenalan. Period oporavka i povratka u takmičarski ritam neće biti lak – rekao je Milošević.

– Ubeđen sam da ako Lazara fizički zaštitimo od budućih problema, mislim da će se vratiti na još viši nivo, jer je sad mnogo bolji nego sa 20 godina, cak će stići i do reprezentacije.

Nije želeo da prognozira koliko će Markoviću biti potrebno da se vrati na teren.

– Nije tajna, ja sam trener, ali se ne mešam u dijagnoze jer mogu i da pogrešim, pa da posle bude to nije tačno. I ja bih voleo kao i vi da znamo stepen povrede – istakao je strateg crno-belih.

Kada je reč o samoj utakmici protiv Mladosti, Milošević smatra da Partizan na početku nove serije teških utakmica očekuje vrlo nezgodan rival.

– Ponovo se vraćamo posle pauze našoj ligi. Jos jedan meč i početak mini ciklusa. Ulazimo u ustaljeni ritam. Što se tiče našeg protivnika, to je ekipa koja već šest sedam godina igra prepoznatljiv fudbal. Igraju jedan na jedan po celom terenu, nije se promenilo nista u njihovoj filozofiji. Čeka nas tezak zadatak.

Prokomentraisao je i pogodak Takume Asana za reprezentaciju Japana.

– Ponoviću par rečenica koje sam rekao i za Sadika. Ni od jednog igraca ne ocekujem da postiže golove svakoj utakmici. Na našu sreću oformili smo tim u kom moze svako da bude strelac i to je dobro za tim. Asano je mnogo uradio bitnih stvari u najvaznijim utakmicama ove sezone, važno je da imamo igrača koji ce da radi za ekipu, a Takuma radi to vrlo dobro, da ne pričam o trčanju – podvukao je Milošević.

0
0

1 Komentara

  1. A moj Savo da su ga mogli zastititi veci klubovi i bolji doktori to bi do sada i uspeli, on je jednostavno napravljen ot tankog stakla

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter