0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GOBELJIĆ: Nisam siguran da li je bio penal, kod mog gola napucala me je u ruku

Objavljeno: 18.10.19 u 23:34

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su 3:1 protiv Rada na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Pred novinare je nakon meča izašao Marko Gobeljić koji je izneo svoje utiske.

– Znači nam pobeda posle pauze. Šteta za taj primljeni gol. Idemo glavu gore, učimo iz svake utakmice, okrećemo se Totenhemu – rekao je Gobeljić.

On je potom prokomentarisao tvrdnju golmana Markovića da ga je lopta pri golu pogodila u ruku.

– Hteo sam da centriram, pogodila me je. Jeste, pogodila me je, ali mislim da je bila ‘napucana’. Iskreno, samo sam hteo da je ubacim u šesnaest. Golman nije video dobro bio je izmedju lopte i igrača i završila je u golu – istakao je fudbaler Zvezde 

Gobeljić i Rodić uključivali su se večeras u napadu.

Šef je tražio da idemo po bokovima, jer svaka ekipa koja dolazi na ‘marakanu’ sužava taj prostor, Rodić i ja imali smo taj zadatak da idemo napred i probamo po bokovima – rekao je Gobeljić .

Upitan je i da li je bio penal za njegov tim?

– Sa moje pozicije na terenu nisam toliko video, gledaću posle snimak, nisam bio siguran ni kod njihovog ni našeg penala da li je bio – otkriva Gobeljić

– Lep izazov za nas posle utakmice protiv Olimpijakosa. nećemo odustati, imamo šansu da ostanemo u Evropi i pokazaćemo šta znamo. Ne možemo da kažemo da su u krizi, to je ozbiljna ekipa. Postigli su protiv Kristal Palasa tri gola za pola sata. Pričao sam sa Lukom Milivojevićem, dao mi je par saveta. To su vrhunski fudbaleri i sigurno nas čeka težak posao iako javnost misli da će biti lako. Možda je bolje da smo protiv njih igrali pre desetak dana. Izgubili su od Brajtona 3:0. Imali su pauzu i sigurno je da su malo došli sebi – ističe Gobeljić.

Gobeljić je istakao da se nada podršci navijača uprkos zabrani UEFA o organizovanom navijanju.

– Biće navijača kao i u Parizu,  ali bodriće nas kao što su nas bodrili protiv PSŽ.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter