1
Domaći fudbal

PROBLEMI ZA TOTENHEM: Dva važna igrača povređena, preskaču Votford, hoće li i Zvezdu…

Objavljeno: 17.10.19 u 18:43

Menadžer Hotspura Maurisio Poketino ima velike kadrovske probleme pred utakmice sa Votfordom i Crvenom zvezdom.

Totenhemu ovog leta i jeseni ne cvetaju ruže. Četa Maurisija Poketina nalazi se u velikoj rezultatskoj krizi, a na bolje bi moglo da krene u slučaju da za vikend u Londonu padne Votford. Ipak, pred meč sa ‘stršljenovima’ Maurisio Poketino ima kadrovskih problema.

Naime, sa reprezentativnih obaveza povređeni su se vratili Kristijan Eriksen i Hjong Min Son. Dancu je stradao butni mišić i on sigurno preskače Votford. Son je dobio nekoliko udaraca tokom gostovanja Južne Koreje u Severnoj, plus kada se na to doda dug put, jasno je da ni krilni napadač neće na teren protiv Votforda.

Od ranije je poznato da Maurisio Poketino duži period neće moći da računa na povređenog golmana Iga Ljorisa. Sad ostaje da se vidi hoće li Eriksen i Son biti spremni za Crvenu zvezdu u utorak od 21 čas, Dancu su šanse 50:50, dok bi Korejac trebalo da bude spreman za dvoboj sa srpskim šampionom.

0
0

1 Komentara

  1. Toliko sam razočaran u znanje pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija doktora Milojevića da sam sto posto ubeđen da tim koji vodi Milojević ne bi mogao pobediti ni kadete Totenhema! On zna samo da nešto kalkuliše sa pojačanom odbranom i sa sporom, neaktivnom, neborbenom igrom operisanom od brzine i kreacije na sredini terena. Presing i ofanzivni fudbal su za Milojevića “nepoznata zemlja” (terra australis)! Neka nam je Bog u pomoći u utorak u Londonu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter