0
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ O REPREZENTATIVNOJ PAUZI: To je kao nekada vojska, niko vas ne pita da li volite ili ne!

Objavljeno: 17.10.19 u 16:48

Crvena zvezda u duel sa Radom sutra od 20 časova ulazi posle dvonedeljne reprezentativne pauze, a trener crveno-belih je govorio o njoj.

Jedno od pitanja novinara na današnjoj konferenciji za novinare bilo je kako na reprezentativnu pauzu gleda strateg crveno-belih Vladan Milojević, jer ekipa tokom tih 14 dana ispadne iz takmičarskog ritma.

– Pitanje je jako dobro, ali ja se vodim time da li mogu ili ne da utičem na nešto, a na ovo ne mogu. Neminovno je da je pauza, voleo je ja ili ne, ona mora da se desi. Kao kada ste nekada išli u vojsku, niko vas ne pita da li volite to ili ne, jednostavno morate to da odradite. Meni je drago što igrači dobiju pauzu da se malo psihički odmore, provedu vreme sa svojim porodicama i malo užele fudbala. Ako radite ono što volite, onda ništa nije teško – rekao je Vladan Milojević.

On je istakao da mu je krivo kada igrače pozovu u reprezentaciju, a oni ne igraju, ali da je opet taj poziv sa druge strane velika satisfakcija za igrače.

– Krivo mi je ako igrači koji su pozvani za reprezentaciju ne igraju, ali to nije do mene. Sa druge strane, drago mi je što fudbaleri koje treniram dobijaju satisfakciju pozivanjem u nacionalne timove. Treba da im bude čast i zadovljstvo da predstavljaju svoju zemlju i da se odazivaju pozivima – zaključio je Milojević.

Crvena zvezda je u ovoj reprezentativnoj pauzi trenirala bez deset igrača. Njegoš Petrović i Nikola Krstović su igrali po 180 minuta, Milan Borjan, Miloš Degenek i Ben po jednu utakmicu 90 minuta, Marko Gobljeić je igrao 45 minuta, a Milan Rodić i Nemanja Milunović po 24 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter