1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KOMPLETIRANJE TIMA: Dobre vesti za Zvezdu! Španac se vratio sa ‘bolovanja’

Objavljeno: 17.10.19 u 09:15

Odluku da li će Vezista igrati sutra sa Radom doneće trener Vladan Milojević, a očekuje se da bude starter u Londonu protiv Totenhema

Bili su na tri strane sveta reprezentativci Crvene zvezde, a duga putovanja su imali Milan Borjan (Kanada), Miloš Degenek (Australija) i El Fardu Ben (Komorska Ostrva) i pred nastavak sezone nema mnogo vremena.

Ipak, jasno je da će sutra protiv Rada na stadionu ‘Rajko Mitić’ izaći kombinovani tim, a bitno je za Crvenu zvezdu da je spreman Hoze Kanjas. Španac se povredio protiv Olimpijakosa i morao je na ‘bolovanje’ koje je završeno, te se on vratio u takmičarski pogon.

Na potezu je trener Vladan Milojević čiji je plan svakako da ekipa sutra upiše tri nova boda, a da glavni aduti budu na talonu u utorak protiv Totenhema u Londonu. Crveno-beli započinju seriju od sedam mečeva do nove pauze 10. novembra, a minutažu trebalo bi da podele ‘dva tima’ i svaki igrač je bitan u rotaciji.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Da mi neko strucan objasni,kakva moze biti forma igraca koji su 1.10.odigrali poslednju utakmicu u dresu Zvezde i sledecu ce igrati 22.10. u tom sastavu…pauza 21 i samo treniranje….samo lud moze da ocekuje dobru igru i rezultat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter