4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVI ODLAZAK NA VIDIKU: Krilni napadač Crvene zvezde želi negde gde će imati veću minutažu!

Objavljeno: 16.10.19 u 13:50

Bliži se decembar mesec i već počinje da se šuška oko mogućih odlazaka iz Crvene zvezde, a jedan momak je spreman da se nađe pred izlatnim vratima.

Počeo je Milan Jevtović sezonu u dresu Crvene zvezde kao standardni prvotimac, dobijao je šansu, a jedan meč, tačnije onaj u Subotici odigrao je kao desni bek. Tu poziciju brzonogi fudbaler je pokrivao i protiv Trepče u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Gajić je bio povređen, Gobeljić je imao reprezentativne obaveze, pa sam se našao u drugačijoj ulozi. Nije mi prvi put da igram na tom mestu, dobijao sam šansu na istoj poziciji u pripremnom periodu. Uvek sam spreman da ispunim zahteve trenera, učiniću za tim sve što je potrebno – istakao je Jevtović za ‘Sportski žurnal’.

Vremenom Milan Jevtović se kao prošle sezone preselio na klupu ili tribine. Ne krije da nije zadovoljan malom minutažom i najavljuje razgovor sa trenerom Vladanom Milojevićem i upravom kluba.

– Rezultati ekipe su dobri, ali nisam mnogo igrao i ne mogu da budem zadovoljan. Videćemo šta će se dešavati do kraja jeseni. Ako se moj status ne promeni sešću da razgovaram sa trenerom i ljudima iz kluba, u tom slučaju moj odlazak je opcija – rekao je Jevtović i dodao:

– Bio sam zadovoljan proverama pre prvenstva, nadao sam se da više igram. Ne mogu da budem srećan kad dva meseca nisam na terenu. Velike su šanse da odem, ako se situacija ne promeni.

0
0

4 Komentara

  1. Jednostavno, nisi pokazao da treba da igras. Ali ti zelim da pokazes…i demantujes sve nas koji mislimo da ti nije mesto i startnih 11.

    0
    0
    Odgovori
  2. Polivalentnog multipraktik i veoma talentovanog 32. godišnjeg Bena nisu čak hteli ni u Katar, 106. ligu sveta prema navodima FIFA World Ranking (www.fifa.com), pa onda druže Miha možeš znati o kakvoj se gromadi radi! A, zbog takve gromade ne mogu dobiti šansu Jevtović, Simić, Vukanović ni mladi igrači Zvezde koji su poslani u zaborav, na tzv. kaljenje u Grafičar, a to su Jug Stanojev i Željko Gavrić, koji poseduju sve ono što nema polivalentni multipraktik napadač Ben, a to su brzina i dribling, tj., prodornost! Uživaj u vanvremenskom izvođenju penala od strane Bena u SLS i u odlukama van zdravog razuma koje donosi dr Milojević!

    0
    0
    Odgovori
  3. Milane, Milane, kako ti nije jasno posle toliko vremena provedenog u senci (rezervinoj rezervi) šta se dešava i zašto ne igraš?! Nisi realan, kako ne vidiš da na tvom mestu igraju takve gromade poput talentovanog 32-godišnjeg “kapitalca” Bena, zatim tu su Van la Para i Garsija! Kako možeš očekivati da igraš pored takvi veličina čije će nezaboravne partije ovekovečiti čak i specijalna edicija “Alan Forda”, koja će nositi naziv “Pohvala ludosti”! U glavnim ulogama će biti pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija doktor Milojević, kao i sveobuhvatni Ben, taj polivalentni multipraktik napadač koji pokriva čak 4 pozicije u napadu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter