Bliži se decembar mesec i već počinje da se šuška oko mogućih odlazaka iz Crvene zvezde, a jedan momak je spreman da se nađe pred izlatnim vratima.

Počeo je Milan Jevtović sezonu u dresu Crvene zvezde kao standardni prvotimac, dobijao je šansu, a jedan meč, tačnije onaj u Subotici odigrao je kao desni bek. Tu poziciju brzonogi fudbaler je pokrivao i protiv Trepče u šesnaestini finala Kupa Srbije.


Gajić je bio povređen, Gobeljić je imao reprezentativne obaveze, pa sam se našao u drugačijoj ulozi. Nije mi prvi put da igram na tom mestu, dobijao sam šansu na istoj poziciji u pripremnom periodu. Uvek sam spreman da ispunim zahteve trenera, učiniću za tim sve što je potrebno – istakao je Jevtović za ‘Sportski žurnal’.

Vremenom Milan Jevtović se kao prošle sezone preselio na klupu ili tribine. Ne krije da nije zadovoljan malom minutažom i najavljuje razgovor sa trenerom Vladanom Milojevićem i upravom kluba.

– Rezultati ekipe su dobri, ali nisam mnogo igrao i ne mogu da budem zadovoljan. Videćemo šta će se dešavati do kraja jeseni. Ako se moj status ne promeni sešću da razgovaram sa trenerom i ljudima iz kluba, u tom slučaju moj odlazak je opcija – rekao je Jevtović i dodao:

– Bio sam zadovoljan proverama pre prvenstva, nadao sam se da više igram. Ne mogu da budem srećan kad dva meseca nisam na terenu. Velike su šanse da odem, ako se situacija ne promeni.