0
Evrokupovi

NIJE SAMO DE HEA: Mančester junajted bez još jedne superzvezde dolazi na megdan Partizanu!

Objavljeno: 16.10.19 u 21:40

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer je objavio da će u narednih nekoliko utakmica igrati bez dvojice vrlo važnih igrača.

Norvežanin je uoči nastavka sezone otkrio da će David De Hea i Pol Pogba morati na nešto dužu pauzu zbog povreda.

De Hea tek treba da ide na skener, ali mislim da će morati na odmor. I na prvi pogled se činilo da ga čeka pauza, jer je to takva vrta povreda. Pogba je bio povređen, pa se vratio, odigrao nekoliko utakmica, dobro je radio čak i uz bol, ali na skeneru posle meča sa Arsenalom se pokazalo da će morati da miruje nekoliko nedelja, pa ni njega neće biti u narednim utakmicama – rekao je Solskjer za Skaj Sports.

Ima i dobrih vesti za ‘crvene đavole’, a to je povratak u tim Arona van-Bisake i Entonija Marsijala.

– Ne mogu još da budem 100 odsto siguran, ali nadam se da će Aron i Entoni biti na trenintima do kraja nedelje i da će biti u konkurenciji za meč sa Liverpulom. Makar za 30 minuta ili poluvreme igre – istakao je Solskjer.

Utakmicu protiv Liverpula Mančester junajted igra u nedelju od 17:30h, a potom će gostovati Partizanu u Humskoj narednog četvrtka od 18:55h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter