0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

ASANO POSLE GOLA ZA JAPAN: Povreda stopala je sada prošlost, kosa mi je posivela!

Objavljeno: 16.10.19 u 11:10

Krilni napadač Partizana Takuma Asano presrećan je posle gola koji je postigao za Japan u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

‘Samuraji’ su sa 3:0 pobedii Tadžikistan na teškom gostovanju, a jedan gol postigao je krilni napadač Partizana Takuma Asano. On je u igru ušao u 63. minutu, a 20 minuta kasnije je postigao gol.

– Za mene je prvenstveno sam poziv u reprezentaciju bio veliki čin. O tome kako sam prihvaćen u Srbiji, da imam poverenje šefa, igrača i publike se zna čak i tamo. Sve te stvari su uslovile mom pozivu i drago mi je da je rezultiralo golom. Od kada sam došao u Partizan imao sam problem sa stopalom i nisam mogao sve da iznesem na terenu kako sam želeo, a zbog velikog broja utakmica nismo imali ni vremena za odmor iako smo terapije radili svaki dan. Sada je sve iza mene, dobro se osećam i spreman sam za nastavak sezone – rekao je Asano.

Čini se da je kosa Japanca sada svetlija, a evo šta je Asano rekao o imdižu.

– Što se tiče moje kose, nisam menjao boju samo je više siva, tako da ste dobro videli i na snimku – nasmejao se Asano.

Partizan u subotu gostuje u Lučanima u okviru 12. kola Superlige Srbije, a pet dana kasnije u Humsku stiže slavni Mančester junajted.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter