0
Domaći fudbal

LEPA SLIKA IZ NOVOG SADA: Voša gledanija nego ranije!

Objavljeno: 14.10.19 u 15:30

Fudbalski klub Vojvodina beleži odlične rezultate u Super ligi Srbije ove sezone i trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli.

Međutim, osim u rezultatskom, „stara dama“ je ove sezone u još jednom parametru među vodećima u Srbiji, a to je gledanost, odnosno poseta na utakmicama.

Naime, na osnovu zvaničnih podataka, Vošu je ove sezone na 11 odigranih kola gledalo ukupno 37.200 gledalaca, što donosi prosek od 3.381 gledaoca po meču. Ako se računaju samo utakmice na kojima je Vojvodina bila domaćin, onda je poseta na njenim utakmicama bila još bolja, pošto je Voša u proseku na svakom meču mogla da računa na podršku od strane 4.583 navijača, računajući pritom i utakmicu u prvom kolu protiv Mačve, koju su crveno-beli, usled renoviranja terena na „Karađorđu“, odigrali u Bačkoj Palanci.

Očito je da su navijači i simpatizeri Vojvodine prepoznali novu energiju i težnju rukovodstva kluba da od „stare dame“ ponovo napravi klub za poštovanje i to ne samo u domaćim, već i u evropskim okvirima, a naravno, tome su svakako doprinele igre i rezultati crveno-belih, koji pod vođstvom trenera Nenada Lalatovića na svakom meču igraju vrlo otvoreno, napadački i na pobedu, prikazujući pritom veliko požrtvovanje i borbenost od prvog do poslednjeg minuta.

Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić još jednom se zahvalio navijačima na fenomenalnoj podršci tokom ove sezone.

– Neizmerno me raduje to što dobri rezultati i sve ono što svakodnevno radimo u fudbalskom klubu Vojvodina prepoznaju naši navijači i što su ove sezone u velikom broju prisutni na utakmicama svog kluba. To je pokazatelj da se stvorilo veliko jedinstvo između rukovodstva, igrača i navijača, a kada je tako, uveren sam da ne postoji cilj koji zajednički ne možemo da ostvarimo. Ovom prilikom, pozivam naše navijače da u velikom broju dođu i na naredni prvenstveni meč protiv Čukaričkog, koji nam je direktan rival u borbi za plasman na evropsku scenu, a siguran sam da će naši igrači svojim zalaganjem i borbom umeti da pokažu koliko cene i vrednuju njihovu podršku – izjavio je Gajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter