0
Domaći fudbal

VELIKA TRAGEDIJA: Bivši igrač Čukaričkog pao sa petog sprata i poginuo!

Objavljeno: 13.10.19 u 19:37

Razlog zbog kog je pao je bizaran.

Beogradski mediji objavili su danas informaciju da je 33-godišnji Goran Marković, poginuo u Pančevu u Moravskoj ulici tako što je pao sa prozora sa petog sprata.

U pitanju je bivši fudbaler Železničara, Čukaričkog i Zrinjskog koji je pokušao da popravi roletnu na prozoru svog stana, ali je pao na pločnik zgrade i nije preživeo.

Kako se navodi, u prvim momentima nakon pada je davao znake života, ali je preminuo odmah po dolasku u bolnicu.

– Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od 12.10. 2019. godine oko 22 časa kada je u naselju Sodara, Ulica Moravska, došlo do pada iz stana sa petog sprata zgrade lica muškog pola sa inicijalima G. M. iz Pančeva, rođenog 1986. godine, a u kom je sam živeo sa ocem – rekao je portparol Višeg javnog tužilaštva u Pančevu za ‘013 info’.

Marković je prošle godine završio karijeru nakon angažmana u Metalegeu, a pre toga je još igrao za Slaviju, Jedinstvo, Zrinjski, Železničar, Radnik iz Bijeljine, Dinamo iz Pančeva i Čukarički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter