Srpski napadač Luka Jović još nije postigao gol za Real Madrid, a sada nije bio ni deo reprezentacije Srbije za duele sa Paragvajom i Litvanijom.

Španci nema dana, a da ne pišu o Luki Joviću. Naš vunderkind ne blista u dresu madridskog Reala, još se nije uklopio u četu Zinedina Zidana, a sada ga ‘diraju’ i na ime repreznetacije Srbije. Trn u oku Španaca je to što ‘srpski Falkao’ nije pozvan među ‘orlove’.


‘AS’ u svom tekstu navodi da ga selektor ‘orlova’ Ljubiša Tumbaković kažnjava zbog odlaska iz reprezentacije posle svega tri minuta u igri protiv Portugalije. Tada Luka Jović nije otišao sa ostalim drugovima u Luksemburg, već je prijavio povredu i vratio se u Madrid. Samo tri dana kasnije igrao je za Real Madrid.

– Izostanak Luke Jovića iz srpskog tima za mečeve protiv Paragvaja i Litvanije u oktobru nije posledica manjka minuta u dresu Real Madrida. Navodno, u pitanju je čin kazne novog selektora Ljubiše Tumbakovića – piše ‘AS’ i dodaje:

– Tumbaković je to notirao, shvatio kao odbijanje da zaigra protiv Luksemburga i zbog toga ga izostavio sa narednog spiska.

Nema sumnje da je sada i na samom selektoru Ljubiši Tumbakoviću da objasni zbog čega Luka nije u timu i ima li istine u pisanju prestižnog španskog lista.

FOTO: FS Srbije