1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

ŠPANSKI ‘AS’ OD DIMA PRAVI VATRU: Tumbaković kažnjava Jovića!

Objavljeno: 13.10.19 u 13:10

Srpski napadač Luka Jović još nije postigao gol za Real Madrid, a sada nije bio ni deo reprezentacije Srbije za duele sa Paragvajom i Litvanijom.

Španci nema dana, a da ne pišu o Luki Joviću. Naš vunderkind ne blista u dresu madridskog Reala, još se nije uklopio u četu Zinedina Zidana, a sada ga ‘diraju’ i na ime repreznetacije Srbije. Trn u oku Španaca je to što ‘srpski Falkao’ nije pozvan među ‘orlove’.

‘AS’ u svom tekstu navodi da ga selektor ‘orlova’ Ljubiša Tumbaković kažnjava zbog odlaska iz reprezentacije posle svega tri minuta u igri protiv Portugalije. Tada Luka Jović nije otišao sa ostalim drugovima u Luksemburg, već je prijavio povredu i vratio se u Madrid. Samo tri dana kasnije igrao je za Real Madrid.

– Izostanak Luke Jovića iz srpskog tima za mečeve protiv Paragvaja i Litvanije u oktobru nije posledica manjka minuta u dresu Real Madrida. Navodno, u pitanju je čin kazne novog selektora Ljubiše Tumbakovića – piše ‘AS’ i dodaje:

– Tumbaković je to notirao, shvatio kao odbijanje da zaigra protiv Luksemburga i zbog toga ga izostavio sa narednog spiska.

Nema sumnje da je sada i na samom selektoru Ljubiši Tumbakoviću da objasni zbog čega Luka nije u timu i ima li istine u pisanju prestižnog španskog lista.

FOTO: FS Srbije

0
0

1 Komentara

  1. lako je kazniti luku jovica… sto kokeza, surbatovic i tumbakovic (jer on to nije uradio sam) ne kazne nemanju radonjica, skandal majstora koji ni po cemu ne zasluzuje da igra u reprezentaciji… mozda zato sto mu je jedan od menadzera neciji sin…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter