0
Fudbal

FOTO: FSS

MITROVIĆ: Moj posao je da postižem golove

Objavljeno: 13.10.19 u 20:20

Aleksandar Mitrović u velikoj je golgeterskoj seriji, ali on samo želi da reprezentacija Srbije igra dobro i beleži uspehe.

Srbija sutra igra na gostovanju Litvaniji i biće to prilika da popularni ‘Mitrogol’ nastavi sa usponom na listi najboljih strelaca u istoriji srpskog fudbala.

– Bilo bi lepo da nastavim sa golgeterskim nizom, ali je najbitnije da ekipa odigra dobro, da ostvarimo pobedu i ako padne još koji gol bilo bi super – rekao je Mitrović.

Na pitanje koliko mu je teško da postiže golove jer se ekipa menja iz utakmice u utakmicu, Mitrović smatra da je to nužno.

– Moj posao je da dajem golove, nebitno protiv koga i sa kim igram. Nije mi lak posao, ali hvala Bogu imam dosta dobrih igrača koji igraju sa mnom, pored mene i na istoj poziciji. Jeste teško, ali trudim se da radim svoj posao najbolje moguće, a selektor ima pravo da traži ekipu u koju najviše veruje i da pruži šansu svima. Na nama je da tu šansu iskoristimo. Ja svaku utakmicu igram kao da mi je prva i poslednja, dajem sve od sebe i ako uz to onda super. Ako je to potrebno ekipi da ostvaruje dobre rezultate, u redu, golovi su samo bonus – rekao je Mitrović.

Ne očekuje nikakva iznenađenja u duelu protiv Litvanaca.

– Mislim da će biti drugačija utakmica. Nijedna nije ista, mada se mi već treći, četvrti put sastajemo za godinu dana pa se znamo i neće biti nekih velikih iznenađenja. Skautirali smo ih i znamo sve o njima, znamo šta da očekujemo i spremni smo – zaključio je srpski napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter