1
Evrokupovi

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

STIŽU PARE U HUMSKU: Evo koliko će Partizan zaraditi od prodaje karata u Ligi Evrope

Objavljeno: 12.10.19 u 13:12

Nezanemarljiva suma novca će se sliti u crno-belu klupsku kasu.

Partizan se kroz igre u Evropi izborio ove sezone za zaradu od UEFA zbog pobeda u kvalifikacijama i grupnoj fazi.

Zbog kazne prethodne dve utakmice nisu donosile zaradu, ali zato hoće naredne dve utakmice protiv Mančester junajteda i Astane.

Juče je objavljen podatak da je ostalo još malo komlpeta za ta dva meča, obzirom na cene i broj karata puštenih u prodaju, lako je izračunati koliko će crno-beli zaraditi.

Procena je da će ta cifra biti oko 1.100.000 evra, što je svakako novac koji će značiti klubu, koji je ne tako davno bio u finansijskim problemima, a sada polako ‘staje na noge’.

0
0

1 Komentara

  1. A kako staje na noge molim vas da mi objasnite? Sami su rekli da im godisnje treba 17 miliona eura za sve zaposlene,fudbalere,racune itd. Prodali su Rikarda za 3m,Markovica za 1.5m,od sponzora ukupno dobili oko 2m,od ulaznica u kvalifikacijama i ovo sada u grupi oko 2m,ulazak u LE 5m, tv prava maksimum 1m. I imaju pobedu i bod u grupi oko 700k. Sve ukupno vam je to oko 15m eura, dakle fali im jos 2m da bi pokrili sezonu, plus 2m koja su dali na dolazak igraca,plus 3m koji su unapred uzeli od drzave za licencu, a gde su premije igracima,porez,igracima za putovanja u Kazahstan.Englesku,Holandiju,pre toga u kvalifikacijama putovanja itd. Njima fali jos 10m da preguraju sezonu i to minimum 10 miliona. A da ne pricam o prosloj sezoni gde nisu igrali Evropu,ostali bez para od UEFA-e,tv prava,ulaznica,bodova,nisu prodali ni jednog igraca.A 2016-te im je dug bio 25 miliona eura. Znaci bas staju na noge.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter