1
Domaći fudbal

Foto: Želimir Krstev

OGLASIO SE I LALATOVIĆ: Evo šta je trener Vojvodine rekao o isključenju, sudiji…

Objavljeno: 12.10.19 u 19:02

Ni prijateljski meč ekipe koju vodi Nenad Lalatović nije mogao da prođe u miru.

Utakmica protiv Breše nije završena, a trener Vojvodine je isključen pri vođstvu italijanskog tima 2:0. Razlog je veliko nezadovoljstvo suđenjem na meču. Lalatović je nakon prekida meča objasnio novinarima šta se desilo.

– Kod vodećeg gola Breše prvo je bio ofsajd, a penal nije postojao. Drinčiću je iscepan šorts, sudija nije svirao faul – istakao je Lalatović i dodao.

Kriterijum je bukvalno bio 80:20 i ja sam u jednom trenutku odmahnuo rukom ‘Daj, sviraj faul’ – objašnjava trener Vojvodine.

Lalatović je istakao da je Vojvodina ušla sa previše poštovanja prema rivalu u meč, ali da je u nastavku Vojvodina izgledala bolje.

Pustio je njihovu grubu igru, bukvalno nas je tretirao kao da smo im sparing partner. To nije bilo korektno i tek kad smo porazgovarali na poluvremenu i rekli da ćemo uz ovakvo suđenje napustiti utakmicu, jer mi želimo da igramo fudbal, on je ujednačio kriterijum. Počeli smo da igramo našu igru i posle 2:1 imali još jednu šansu. Da je drugo poluvreme nastavljeno, siguran sam da ne bismo izgubili utakmicu – rekao je Lalatović.

0
0

1 Komentara

  1. NEK RAZMISLI OVO MU JE 10 ISKLJUČENJE JEDNOM SUDIJA JEDNOM PUBLIKA JEDNOM GRUBA IGRA PROTIVNIKA JEDNOM LOŠA IGRA SVOGA TIMA – STALNO JE U PRAVU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter