2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

DRAMA U ITALIJI: Albanci provocirali fudbalere Vojvodine i srpske navijače, utakmica prekinuta! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.19 u 16:53

Fudbaleri Vojvodine iskoristili su reprezentativnu pauzu za prijateljsku proveru, ali je neće pamtiti po dobrom.

‘Stara dama’ je danas odmerila snage sa italijanskom Brešom. Domaćin je vodio sa 2:1 sve do 52. minuta kada je utakmica prekinuta i ostatak meča neće biti odigran.

Posle desetominutnog prekida u prvom poluvremenu, kada je isključeni Nenad Lalatović na kratko povukao svoje igrače sa terena, početkom drugog poluvremena desio se ozbiljniji incident gde su Albanci pokušali da isprovociraju reakciju gostiju, a srpski navijači su utrčali na teren kako bi ih zaustavili

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Povod za prekid bio je trenutak kada su se iza ograde terena pojavili navijači sa zastavama Albanije, a to su primetili srpski navijači koji su bili smešteni sa druge strane na tribini. Pohitali su kroz teren u pokušaju da se sa njima obračunaju. Ipak do ozbiljnijih incidenata nije došlo.

0
0

2 Komentara

  1. Ja ne znam zasto se bune nasi navijaci pa nas precednik je u procesu priznanja drzave Kosovo i bratimnjenje sa albanskim premijerom…Narod ga je izabrao,a ponasa se narod kao sizofren

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter