6
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PREKOVREMENI RAD: Jedan od najskupljih igrača Zvezde ‘otpisan’ dok ne podigne formu!

Objavljeno: 11.10.19 u 10:19

Posle Mačve je odlučeno da vezista sačeka novu priliku posle pauze. On je u međuvremenu zadobio lakšu povredu i lagano kreće sa treningom, a ostaje da se vidi hoće li konkurisati za tim protiv Rada.

Mnogo su u Crvenoj zvezdi očekivali od Mirka Ivanića, kada je prošlog februara doveden iz Bate Borisova i za njega je izdvojeno 1,5 miliona evra. Ipak, jasno je da se bivši kapiten Vojvodine do sada nije uklopio u tim, mada ruku na srece uvek je odrađivao zadatke na drugoj poziciji pošto je na njegovom izvornom mestu neprikosnoven kapiten Marko Marin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Činilo se da će uhvatiti zalet kroz utakmice i na 15 mečeva ove sezone upisao je 911 minuta uz dve asistencije. Poslednji put je igrao protiv Mačve i zatim je preskočio tri meča: Olimpijakos, Napredak i Trepču.

Izgleda da je Ivanić ‘otpisan’ do daljnjeg i da će na njega trener Vladan Milojević računati tek kada se proceni da je uspeo kroz prekovremeni rad da dostigne optimalnu formu. Samo kada je razigran vezista koji poseduje kvalitete može da doprinese uspesima Crvene zvezde.

Strpljenje i dalje postoji kod čelnika kluba, svesni su da igrač može da bude na nivou koji zbog koga je bio jedan od najboljih, ne samo u Belorusiji, već jedan od najboljih u Evropi.

Novu šansu mora da čeka i videćemo hoće li biti u kombinaciji za meč sa Radom koji je uvertira gostovanja Totenhemu 22. oktobra u Londonu.

0
0

6 Komentara

  1. Ivaniću se sve gleda, a ništa se ne gleda limitiranim afričkim kapitalcima Benu i Boaćiju, koje Milojević forsira do iznemoglosti! Njima je mesto unapred osigurano a da bi pogurao ove kršine Milojević im je čak i penale predodredio za izvođenje! Tako za onog fizčki inferiornog Bena, provlači se kao kuriozitet da je Ben za dve godine u Zvezdi postigao 34 gola ali zato niko ne spominje da je Ben postigao 21 gol iz penala! Koliko su dobre ove kršine od fudbalera, koje je svojevremeno legendarni sportski direktor Zvezde Blaža Raosavljević, bio proglasio za “kapitalce”, kazuje podatak da nigde ne mogu naći angažman! Čak ih nisu hteli ni u Kataru ni u Kini!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ivanic je igracina ali ne igra dobro u Milojevicevom sistemu..igrao bi super kod Robija gde se igrao kratki pas i otkrivanje igraca pa sut na go..ali ovako gde se lopta vrti u krug bez ideje, nema sanse…

    0
    0
    Odgovori
  3. @Dragan
    Upravo tako. Sve što si rekao stoji na mestu…Igrao je krilo, centralnog veznog, desetku (umesto Marina na par uatkmica), samo nije bio golman i deo odbrane. Pokušan je na više različitih pozicija, te pozicija u timu nije probem njegovih igara. Razlozi su sasvim druge prirode…

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije on za Zvezdu. Marin je puno bolji igrač i zvezda za njega, a više se bori i ponekad i dobije žuti karton zbog oštrog starta, a Ivanić ko maneken. Po meni videti sa menadžerima i prodati ga, dok ne bude kasno.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pruzali su mu sansu da se pokaze u nedogled i kada nije Marin igrao,ali u njemu nema zara i volje da igra. Djeluje da mu je svejedno igrao ili ne igrao,kao da odradjuje prinudni rad. Razocarao me odnosom prema timu i klubu,veoma nezahvalno ponasanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter