Posle Mačve je odlučeno da vezista sačeka novu priliku posle pauze. On je u međuvremenu zadobio lakšu povredu i lagano kreće sa treningom, a ostaje da se vidi hoće li konkurisati za tim protiv Rada.

Mnogo su u Crvenoj zvezdi očekivali od Mirka Ivanića, kada je prošlog februara doveden iz Bate Borisova i za njega je izdvojeno 1,5 miliona evra. Ipak, jasno je da se bivši kapiten Vojvodine do sada nije uklopio u tim, mada ruku na srece uvek je odrađivao zadatke na drugoj poziciji pošto je na njegovom izvornom mestu neprikosnoven kapiten Marko Marin.


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Činilo se da će uhvatiti zalet kroz utakmice i na 15 mečeva ove sezone upisao je 911 minuta uz dve asistencije. Poslednji put je igrao protiv Mačve i zatim je preskočio tri meča: Olimpijakos, Napredak i Trepču.

Izgleda da je Ivanić ‘otpisan’ do daljnjeg i da će na njega trener Vladan Milojević računati tek kada se proceni da je uspeo kroz prekovremeni rad da dostigne optimalnu formu. Samo kada je razigran vezista koji poseduje kvalitete može da doprinese uspesima Crvene zvezde.

Strpljenje i dalje postoji kod čelnika kluba, svesni su da igrač može da bude na nivou koji zbog koga je bio jedan od najboljih, ne samo u Belorusiji, već jedan od najboljih u Evropi.

Novu šansu mora da čeka i videćemo hoće li biti u kombinaciji za meč sa Radom koji je uvertira gostovanja Totenhemu 22. oktobra u Londonu.