0
Domaći fudbal

SA JARINJA: Neizvestan ulazak fudbalera Crvene zvezde na KIM

Objavljeno: 09.10.19 u 11:11

Na Jarinju bi uskoro trebalo da stignu fudbaleri Crvene zvezde, a neizvesno je hoće li srpski šampion dobiti dozvolu za ulazak na Kosovo.

Novinari koji prate Crvenu zvezdu već se nalaze na Jarinju gde bi u narednih pola sata trebalo da stignu i fudbaleri Crvene zvezde. Podsetimo, crveno-beli su krenuli na duel šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Trepče.

Za sada nema zvaničnih informacija hoće li igrači i stručni štab Crvene zvezde dobiti dozvolu za ulazak na prostor Kosova i Metohije, a uz okupljene novinare nalaze se i predstavnici srpske liste Petar Petković i Goran Rakić, oni su došli da pruže pomoć ukoliko bude potrebno.

Nemam još zvaničnu informaciju oko utakmice. Navijaćemo svakako za naše, za najbolji klub, za našu Srbiju, istakao je Rakić

Pratite HotSport u narednim satima jer ćemo vas o svim dešavanjima na Kosovu i Metohiji izveštavati blagovremeno i sa lica mesta.

Sa Jarinja za HotSport – Darko Noveski

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter