8
Domaći fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

OGLASILE SE DELIJE: Bojkot, ne damo Šiptarima legitimitet!

Objavljeno: 09.10.19 u 17:42

Povodom današnjih dešavanja na graničnom prelazu Jarinje, oglasila se i navijačka grupa Delije Sever.

Crvena zvezda danas nije mogla da uđe na Kosovo i Metohiju, te je odlučeno da se meč protiv Trepče u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije odigra sutra u Staroj pazovi.

Međutim, najvernije pristalice Zvezde se tome protive i to su jasno stavile do znanja u saopštenju koje su objavile:

– Danas je našem klubu onemogućen ulazak na Kosovo i Metohiju gde je trebalo da se odigra utakmica Kupa Srbije.

Navijačka grupa Delije Sever poziva sve zvezdaše da se sutra ne pojave na utakmici u Pazovi. Smatramo da FK Trepča iz Kosovske Mitrovice, može biti domaćin Zvezdi samo na Kosmetu.

–  Pojavljivanjem na utakmici bismo samo dali legitimitet odluci kakva je zabrana igranja utakmice sa srpskim klubom na teritoriji Srbije“, navodi se u saopštenju Delija objavljeno na zvaničnoj internet prezentaciji ove grupe.

0
0

8 Komentara

  1. “Delije” promašili ste temu! Šaljete neku ispranu poruku izlizanu od upotrebe. Kome se vi obraćate?! Apspolutno, nikome! Da vas podsetim, krivac je na Andrićevom vencu, to je onaj Supermen iz Feketića koji je potpisao protivustavan Sporazuma za lažnom šiptarskom državom. o tzv. integrisanim granicama! Samo da vas podsetim, tim sporazumom lažna država Kosovo je dobila priliku da uspostavi graničnu službu i policiju na severu Kosova! S obzirom da ovo niste znali, ili se pravite mutavi, očekujem da ćete prozvati glavnog krivca na prvoj sledećoj utakmici Zvezda-Rad, na Marakani 18. oktobra!

    0
    0
    Odgovori
  2. 3:0 za Trepču pa se Zvezda žali sve do UEFe ili koja je već instanca pri vrhu , logičan nastavak političko sportske borbe .
    Kada se već započelo da se i dovrši pa da se zna jel onaj dopis reda radi ili ima težinu a jedan kup manje ili više kada je srpstvo i Srbija u pitanju koga briga ! ! ! ? ? ?

    0
    0
    Odgovori
  3. Sto nisu ostali onda dole i probili granicni prelaz i zauzeli mitrovicu. Sram ih bilo koriste zvezdino ime u politicke svrhe

    0
    0
    Odgovori
  4. Jebace vas siptari na sred kosova!!!!trepca ce vas demolirat!!!!!,koliko vidim ovaj tim je mezimce predsednika ace vucica,pa joj i meceve namestaju,da bi bila sampion!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. A sta to oni predlazu?
    Da nije mozda da Srbija posalje tenkove kako bi usli u Kosovo, pa odigrali utakmicu i potom se vratili kuci?
    Ili mozda da Zvezda to ne igra,nego preda utakmicu?
    Ili bi oni hteli da Trepca preda, s obzirom da kao domacin ne mogu osigurati bezbednost gostima???
    U svakom slucaju, laprdaju kao i veliki vodja im, a nigde plana niti resenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter