1
Fudbal

‘NEMA RAZLIKE PROTIV KOGA SE IGRA: Tumbaković o Paragvaju, ali i novom sukobu Zvezde i Partizana

Objavljeno: 09.10.19 u 21:39

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković iznenadio se jer je samo tri novinara došlo na konferenciju za medije uoči prijateljskog meča protiv Paragvaja.

Srbija sutra od 20:45h igra protiv Paragvaja u prijateljskom meču u Kruševcu na stadionu ‘Mladost’.

– Kad se nosi dres Srbije niko ne može i ne sme da pravi razliku između rivala. Svaka utakmica je važna i zahteva mobilnost i ja verujem da će tako biti i protiv Paragvaja. Pred nama je mnogo posla, moramo da koristimo svaki trenutak i svaku utakmicu, tako da nas i sada očekuje zahtevan meč – rekao je Tumbaković novinarima u Staroj Pazovi.

– Upoznali smo se sa rivalom, pogledali njihove utakmice i predstavili šta želimo u meču sa Paragvajem. I nećemo sada o Litvaniji, fokus je na onome što očekujemo u ovom meču u Kruševcu.

Tumbaković se potom osvrnuo i na nedavno prepucavanje dva najveća srpska kluba.

– Odnosi između Crvene zvezde i Partizana moraju da se normalizuju. Treba da se ponašaju normalno, čim to shvate onda će dimenzija rivalstva biti na najvišem mogućem nivou. Kada to shvate, onda će naš fudbal ići u pravom smeru, a ne ovako – u ćorsokak. Bolje da ne pričam više na tu temu – rekao je Tumbaković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter