Trener Partizana pohvalio je ambijent koji je danas dočekao igrače Partizana u Grošnici.

U spektaklu u blizini Kragujevca crno-beli su savladali Vodojažu rezultatom 6:0.


– Profesionalno smo odigrali samo drugo poluvreme, ali o tome ću posebno pričati sa igračima. Što se tiče ekipe Vodojaže – sve čestitke. Veliki je uspeh za nju što je uopšte došla do ovog nivoa, da igra sa Partizanom. Nije to lako za jedno selo. Svaka čast – pohvalio je domaćina Savo Milošević, a njegove reči prenose ‘Sportske’.

– Uvek je lepo videti mesta u kojima je fudbalska utakmica praznik. Drago mi je što smo igrali upravo na ovom terenu, a ne nekom drugom i što smo omogućili ljudima ovde da vide Partizan. Partizan ima mnogo ljubitelja fudbala širom Srbije.

Posebno je odskočio Đorđe Ivanović koji je postigao čak pet pogodaka.

– Od Đoleta se te stvari očekuju. Većina drugih igrača teško probija, teško se snalaze, Đole to radi lagano i zato ga imamo u ekipi. Moramo imati različite profile igrača koji rešavaju različite utakmice, danas je to bio Đole.

Novinare je interesovalo šta se dešava sa Bibrasom Nathom i Zoranom Tošićem koji se šepajući završili meč sa Voždovcem u nedelju uveče.

– Trebalo bi da bude u redu, nije ništa ozbiljno. Natho je već sa reprezentacijom Izraela, Tošić je dobio dva-tri dana slobodno da to zaleči, posekotina je u pitanju, nije ništa ozbiljno. Srećom po nas, imamo tu reprezentativnu pauzu narednih deset dana, imaćemo vremena da ih oporavimo i spremimo za ono što nas čeka – poručio je Milošević.