1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović Beograd 03.10.2019. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

IVANOVIĆ POSLE ‘PETARDE’: Znače mi golovi za samopouzdanje

Objavljeno: 09.10.19 u 18:00

Đorđe Ivanović bio je strelac pet pogodaka za Partizan u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Vodojaže u kojoj su crno-beli slavili sa 6:0.

Ivanović u poslednje vreme nije bio u planovima Sava Miloševića, ali je danas u Grošnici pokazao da i dalje želi i može da bude deo prvog tima Partizana.

– Odigrali smo dobru utakmicu u lepoj atmosferi, imali smo dosta šansi iako nismo postigli gol rano. Bili smo strpljivi i znali da će rezultat doći – rekao je Đorđe Ivanović posle meča.

– Drago mi je zbog golova, znače mi za samopouzdanje ali je najbitnije da smo pobedili i da smo prošli dalje. Čestitao bih ekipi Vodojaža na fer i korektnoj utakmici – podvukao je Ivanović.

Pred crno-belima je sada desetak dana pauze zbog reprezentativne akcije, a potom će nastaviti borbe u Superligi i Ligi Evrope, gde je sledeći rival slavni Mančester junajted.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezdaš sam, ali me raduje što se Partizan brzo oporavio i zabeležio zaista impozantnu pobedu. Šest golova dati a nijedan ne primiti je sjajno i to još u gostima. Sada su i grobari zadovoljni jer su se pribojavali da sudija ne svira penal protiv Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter