0
Analize

HS ANALIZA: Tim koji bi mogao da osvoji LŠ – Ovih 11 igrača narednog leta ostaju bez ugovora!

Objavljeno: 09.10.19 u 15:12

Iako je letnji prelazni rok nedavno prošao, klubovi već planiraju zimska pojačanja, a pojedini pokušavaju da vrbuju i letnja. Upravo ćemo se u narednim redovima baviti njima.

HotSport donosi tim od idealnih 11 igrača koji će narednog leta biti slobodni u izboru nove sredine. Poznato je odavno da veliki klubovi jure uvek vrhunska pojačanja, ali takođe i velikani vole da uštede novac. Zato će u slučaju da ne potpišu nove ugovore u međuvremenu narednih 11 igrača biti tražena roba narednog leta kada će biti slobodni u izboru nove sredine.

Najvredniji sa ove liste je upravo vezista Totenhema Kristijen Eriksen čija je vrednost po transfermarketu u ovom trenutku procenjena na stotinu miliona evra. Upravo Totenhem bi narednog leta mogao dosta drugačije da izgleda jer pored pomenutog Eriksena ističu ugovori i Vertongenu, kao i Aldervireld . Pogledajte top 11 slobodnih igrača po pozicijama narednog leta.

FOTO: Herrelandsholdet

Valter Benitez (10 mil, Nica) – Lajvin Kurzava (17,5 mil, PSŽ), Jan Vertongen (22 mil, Totenhem), Tobi Aldervireld (40 mil, Totenhhem), Tomas Meunijer (30 mil, PSŽ) – Blez Matuidi (22 mil, Juventus), Kristijen Eriksen (100 mil, Totenhem), Rajan Frejzer (30 mil, Bornmaut), Mario Gece (22 mil, Borusija Dortmund), Vilijan (35 mil, Čelsi) – Edison Kavani (40 mil PSŽ)

UKUPNA VREDNOST PO TM: 368,5

Počasno mesto zauzimaju i igrači sa balkana, Aleksandar Kolarov (za koga postoje najave da bi u narednim nedeljama mogao da potpiše novi ugovor), Stefan Savić, Nemanja Matić i Luka Modrić. Nema sumnje da će i oni ovog leta imati pune ruke posla u odabiru nove sredine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter