Navijači Partizana sa istočne tribine svoj revolt, umesto na tribini, izrazili su ispred Kuće fudbala FSS u Staroj Pazovi.

Grobari čiji je vođa Miloš Kimi Radosavljević odlučili su da naprave interesantan gest i, umesto da pevaju protiv FSS i predsednika Slaviše Kokeze na stadionu, to učine ispred Kuće fudbala u Staroj Pazovi.


Nakon vikenda u kom su crno-beli poraženi od Voždovca (1:2), a Crvena zvezda slavila pobedu protiv Napretka u Kruševcu golom u 97. minutu (1:0), frakcija navijača Partizana svoje nezadovoljstvo aktuelnim stanjem u srpskom fudbalu izrazila je i saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

– Poštovani Grobari,

Nakon još jednog vikenda u kome je sudijskim odlukama naš klub pokraden, a najveći rival poguran ka pobedi, Partizanovci su doneli odluku koja možda deluje čudno, ali nama se čini neophodnom.

Naime, utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Vodojaže nećemo ispratiti navijanjem na tribinama stadiona u Kragujevcu, već navijanjem ispred prostorija FSS-a u Pazovi. Zašto? Jednostavno, smatramo da Partizan svoje utakmice ne igra protiv rivala na stadionima širom Srbije, već protiv fudbalskog saveza i sudijske organizacije koji se ponašaju kao istureno odeljenje kluba koji u večitom derbiju nije uputio udarac na gol Partizana.

Isto tako, pozivamo sve iskrene partizanovce i legende kluba koji su zaposleni u FSS-u da dignu glas, da se oglase protiv nepravdi i pokušaju da svom Partizanu obezbede pošten tretman i suđenje.

Ne oglašavamo se jer je klub za koji navijamo izgubio. Poraz je sastavni deo sporta. Oglašavamo se zbog načina na koji je naš klub izgubio. Ne želimo da vikende provodimo kao statisti u nekakvoj predstavi, već kao iskreni navijači i ljubitelji sporta koji veruju da će isključivo teren odlučivati ko je zaista bolji – navodi se u saopštenju.