16
Domaći fudbal

BURNO U STAROJ PAZOVI: Grobari protestuju ispred Kuće fudbala – ‘Svi partizanovci iz FSS da se oglase!’ (FOTO)

Objavljeno: 09.10.19 u 16:00

Navijači Partizana sa istočne tribine svoj revolt, umesto na tribini, izrazili su ispred Kuće fudbala FSS u Staroj Pazovi.

Grobari čiji je vođa Miloš Kimi Radosavljević odlučili su da naprave interesantan gest i, umesto da pevaju protiv FSS i predsednika Slaviše Kokeze na stadionu, to učine ispred Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Nakon vikenda u kom su crno-beli poraženi od Voždovca (1:2), a Crvena zvezda slavila pobedu protiv Napretka u Kruševcu golom u 97. minutu (1:0), frakcija navijača Partizana svoje nezadovoljstvo aktuelnim stanjem u srpskom fudbalu izrazila je i saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

– Poštovani Grobari,

Nakon još jednog vikenda u kome je sudijskim odlukama naš klub pokraden, a najveći rival poguran ka pobedi, Partizanovci su doneli odluku koja možda deluje čudno, ali nama se čini neophodnom.

Naime, utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Vodojaže nećemo ispratiti navijanjem na tribinama stadiona u Kragujevcu, već navijanjem ispred prostorija FSS-a u Pazovi. Zašto? Jednostavno, smatramo da Partizan svoje utakmice ne igra protiv rivala na stadionima širom Srbije, već protiv fudbalskog saveza i sudijske organizacije koji se ponašaju kao istureno odeljenje kluba koji u večitom derbiju nije uputio udarac na gol Partizana.

Isto tako, pozivamo sve iskrene partizanovce i legende kluba koji su zaposleni u FSS-u da dignu glas, da se oglase protiv nepravdi i pokušaju da svom Partizanu obezbede pošten tretman i suđenje.

Ne oglašavamo se jer je klub za koji navijamo izgubio. Poraz je sastavni deo sporta. Oglašavamo se zbog načina na koji je naš klub izgubio. Ne želimo da vikende provodimo kao statisti u nekakvoj predstavi, već kao iskreni navijači i ljubitelji sporta koji veruju da će isključivo teren odlučivati ko je zaista bolji – navodi se u saopštenju.

0
0

16 Komentara

  1. Mladiću, kaže se „protesTUju“, a ne „protesTVUju“. Imenica je „protest“, a ne „protestv“. Opismeni se, nije teško. Srdačan pozdrav!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo su oni sa istoka. Oni najviše gledaju Pantićeve bolesne emisije. Nema tu pomoći. Tačno se vidi da ovi slepci,bili oštećeni ili ne, rade ono što im uprava kaže. Nekad je Partizan u upravi imao ljude iz sporta,sposobne,a danas je to žalosna grupa nesposobnih na čelu sa komunjarom Vučelićem. Za sve je kriva država,Zvezda…gde su vam silne pare od evropskih takmičenja,prodaje igrača? Pokrali su ti koji vam pune glave,kao i prethodni. E,tu je srž problema Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma pazite da vam ne poklone titulu opet kao 2016/17. Smarate vise. Vozdovac je vise ostecen nego vi,ako ste uopste i bili osteceni. Bas kao sto je Zvezda vise ostecena nego Napredak. Samo nerealni ljudi mogu da gnjave. Pomerite se sa mrtve tacke a ne da nazadujete konstantno. Smeju vam se ljudi

    0
    0
    Odgovori
    • А чиме су то бранили част на Јарињу? Колико га брате сеереш то је срамота. Па да су кренули да се бију или да уђу и поред забране, па да се то каже, али су се окренули и вратили кући. Тако се част не брани. Иако сматрам да ни нетреба да они покажу онима гдје им је мјесто већ вође и војска. Ал зато не млати о брањењу части!

      0
      0
      Odgovori
  4. ovi su smesni..da li oni protestuju zbog pavlovica i natha? i jos vele pokradeni..hahah. ovi su za crtani film u 19.15h

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha daj mi loptu hocu kuci! Hahahaha kako ste smesni cim ne mozete da namestite rezultat prvenstvo svog coveka za predsednika FSS odma bojkot ajmo istupite iz lige hahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter