2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Pristupićemo meču sa Vodojažom ozbiljno! Evo šta je trener crno-belih rekao o Šehoviću!

Objavljeno: 08.10.19 u 18:40

Partizan u sredu od 15 časova u Kupu Srbije gostuje ekipi Vodojaže.

Savo Milošević je na rednovnoj pres konferenciji najavio taj meč.

Porazi često znaju da budu dobri za ekipu, pogotovo jer smo možda malo i poleteli posle serije dobrih rezultata. Težina poraza u našem prvenstvu je nažalost mnogo veća u datim okolnostima, ali ja ne smatram da je poraz tragedija – rekao je Milošević.

Milošević je nakon duela sa Voždovcem istakao da je nemoguće očekivati da se Partizan bori za titulu, tri dana kasnije i dalje stoji iza te izjave.

I dalje mislim da je u ovim okolnostima nemoguće da očekujemo da se borimo za titulu, ali to ne znači da odustajemo. Nemamo pravo na to, niti to smemo da uradimo. Naprotiv, trudićemo se da budemo još bolji i jači – dodao je trener crno-belih.

Savo Milošević je potom pružio podršku Zlatanu Šehoviću koji je u suzama napustio stadion nakon meča protiv ‘Zmajeva’.

Kroz te greške treba da se osnaže i nauče lekcije. Niko ga zbog toga neće precrtati. Ne mislim o njemu sada drugačije nego pre te utakmice. Meni takve stvari apsolutno ništa ne znače – rekao je Milošević.

Za trenera Partizana kup je veoma bitno takmičenje. Istakao je da će ekipa maksimalno obavezno pristupiti duelu sa Vodojažom.

– Imali smo mnogo uspeha prošle sezonu u Kupu i on je na neki način spasio sezonu Partizana. Moramo i ove godine da se maksimalno posvetimo tom takmičenju – rekao je Milošević .

Partizan će igrati ponovo u izmenjenom sastavu.

– Igraćemo sa onima koja nisu mnogo igrali zajedno. To će biti prava provera, da pokažu koliko ćemo na njih moći da računamo u narednom periodu – naveo je trener Partizana.

On je istakao da ga raduje predstojeća utakmica.

Sećam se vremena dok sam bio mali, kada su ovakve utakmice bile zaista pravi praznici. U poslednje vreme je sve to ređe, retko se dešava da ‘mala’ ekipa dođe na ovaj nivo takmičenja. Lepa prilika za sve te ljude, da vide Partizan uživo. Nije to svakidašnja situacija za njih – kazao je Milošević.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

    • Protiv nas u domaćoj ligi svi igraju bunker a u napadu šta urade. Imamo problem da damo prvi gol a posle toga i protivnik mora da se otvori i onda je sve laķše.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter