0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

PRED PUT U ZVEČAN: Milojević u kombinovanom sastavu preskače prvu prepreku u kupu!

Objavljeno: 08.10.19 u 10:35

Nisu samo reprezentativci odsutni, pojedini igrači dobili su produženi odmor, te će kombinovani tim igrati protiv Trepče.

Trening, pa na mini odmor. Ovo je povlastica za pojedine igrače Crvene zvezde koji su izneli ogroman teret tokom prethodnih nekoliko nedelja i oni neće nastupati sutra u Zvečanu protiv Trepče. Trener Vladan Milojević daće priliku igračima iz drugog plana koji nisu imali veću minutažu ove sezone i poznato je da su zbog reprezentativnih obaveza odsutni Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodič, Njegoš Petrović, Nemanja Milunović, El Fardu Ben i Milan Pavkov.

Ipak, pored kombinovanog sastava jasno je da crveno-beli neće imati težak posao na startu Kupa Srbije, a na Kosovu i Metohiji otvoriće pohod na trofej koji čekaju još od 2012. godine. I u strtnoj postavi se očekuju Zoran Popović, Milan Jevtović, Veljko Simić, Žander, Dušan Jovančić, Miloš Vulić i Aleksa Vukanović.

Posle povratka sutra uveče u Beograd igrači bi trebalo da dobiju slobodno do subote ili nedelje, a onda slede pripreme za oktobarske ispite od kojih je najteži gostovanje 22. oktobra Totenhemu u Londonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter