0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

HRVATI PIŠU: Tadić – najpotcenjeniji fudbaler sveta!

Objavljeno: 08.10.19 u 15:06

Šta dodati na to da u zemlji iz koje potiče aktuelni najbolji fudbaler sveta pišu o fenomenalnom Srbinu čiji učinak ostaje u ispod radara.

Hrvatski portal ‘Index.hr’ i autor teksta Ivanović pisali su o Dušanu Tadiću, reprezentativcu Srbije i napadaču Ajaksa koji je najpotcenjeniji fudbaler sveta. Oni u svom tekstu navode da je ‘srpska desetka’ od strane ‘kopljanika’ plaćena svega 11,4 miliona evra. Da je za godinu dana Dušan Tadić postigao 37 golova i da je čak 22 puta asistirao. Ali, da je to sve ostalo ispod radara.

Dušan se dobro snašao na poziciji ‘lažne devetke’, a svojim dobrim igrama je razvio i unapredio igru Zijeha i Van de Beka. Takođe, u tekstu se navodi da je Ajaks ovog leta prodao ključne igrače tipa Matijasa De Lihta, Frenkija de Jonga, Kaspera Dolberga i Lasea Šenea, ali da rezultati nisu pali. Da Ajaks pobeđuje u Ligi šampiona rivale poput Lila i Valensije, a da za to velike zasluge ima upravo Dušan Tadić.

‘Komšije’ su Dušana Tadića uporedile sa Luisom Suarezom i Lionelom Mesijem, takođe se pitaju kako njegov dar do sada nisu primetili Mančester junajted, Milan i Real Madrid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter