4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FOTO-UBOD: Trepčin teren je pravi hit, pogledajte gde će Zvezda igrati za dva dana!

Objavljeno: 08.10.19 u 00:05

U Zvečanu čine sve kako bi što pre osposobili teren za gostovanje šampiona Srbije.

Crvena zvezda u sredu (14h) gostuje Trepči u šesnaestini finala Kupa Srbije. Gradski stadion Zvečan u naselju Žitkovac očekuje da primi više od 4.000 navijača.

Dugo je trajala dilema gde će crveno-beli igrati ovaj susret i kada je odluka konačno pala da će to ipak biti u Kosovskoj Mitrovici, domaćini su se ‘bacili na posao’ da što pre srede teren, koji nije u najboljem stanju.

Nije baš čest slučaj da učesnik Lige šampiona igra na ovakvom terenu, zar ne?

Slike terena u Zvečanu pogledajte OVDE.

0
0

4 Komentara

  1. @miki zasto spinujes bezveze… Zvezda nema veze sa ovim clankom… Ona se borila da igra tamo utakmicu… A to sto se skrece paznja na stanje podloge i sto je to „bitno“ u prici… Zahvali se autoru ovog portala

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma Zvezda treba da igra samo na Marakani i svaki drugi teren je ispod casti za njih. Sto ne prikazete teren gde Partizan treba da igra? Sigurno nije u puno boljem stanju od ovog kao i vecina drugoligaskih a pogotovo srpsoligaskih terena. A kada smo vec kod Zvezde zar se njeni igraci,pre par godina,nisu hvalili sa svojom tadasnjom oranicom od terena? Sada dosli do para pa postali elita kojoj treba tepih po mogucstvu crveni.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koga boli uvo kakvo je stanje terena na ovoj utakmici bez obzira sto je kup… Velika je pobeda za nas narod sto ce se utakmica igrati tamo…. Pa taman se igrala i na oranici… Batalite tabloid naslove…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter