12
Domaći fudbal

VAR HITNO DA SE UVEDE: Duboka analiza za penal Zvezde, ništa manje za faul Stojkovića, ali je i Voždovac oštećen! (ANKETA)

Objavljeno: 07.10.19 u 09:50

Kolo za nama podiglo je buru, a u centru pažnje su ponovo večiti Crvena zvezda i Partizan, ponovo pljušte optužbe da je jedan tim guran od strane sudija, dok FS Srbije ćuti.

Prva sporna situacija dogodila se u Kruševcu kada je u 76. minutu El Fardu Ben oboren u kaznenom prostoru Napretka, a sudija Bojan Nikolić pokazao na ‘belu tačku’. Posle pregleda usporenog snimka čini se da je reprezentativac Komora prelako pao, ali ćemo detaljnu analizu dati stručnim licima, a vama šansu da svoje mišljen je iskažete u anketi. Zvezda posle tog penala nije povela, jer je Ben loptu poslao preko prečke, te je to olakšavajuća okolnost.

Druga sportna situacija je penal za Voždovac protiv Partizana u Humskoj. Igrao se 26. minut kada je posle velike greške poslednje linije crno-belih Stanisavljević je presekao loptu, zaobišao Stojkovića i pao. Sudija Marković je pokazao na penal, a na snimku se čini da kontakta nije bilo. Procenite sami:

Treća sportna situacija viđena je u 95. minutu kada je Voždovac bio u kontranapadu pri rezultatu 1:1, Stanisavljević je želeo loptu da ubaci u iznad ‘peterca’, Natho je startovao, lopta ga je pogodila u ruku, ali sudija Marković nije pokazao drugi penal na meču. Čini se da je u toj situaciji Voždovac oštećen, ali su ‘zmajevi’ vrlo brzo posle kardinalne greške Šehovića postigli pobedonosni gol.

FS Srbije mora hitno za sto, VAR je neophodan srpskom fudbalu, tačnije neophodno je spustiti ove nezdrave tenzije.

Da li je u ovoj situaciji bilo penala za Zvezdu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Da li je Vladimir Stojković skrivio penal nad Stanisavljevićem?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Da li je u ovoj situaciji Voždovac oštećen za penal?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

12 Komentara

  1. Ja shvatam da je novinar navijac Partizana, ali cemu ovoliko kukanje? Sudija produzio utakmicu da bi Partizan pobedio a oni izgubili… i sta sad – kriv sudija?! Novinarcicu, prvo profesija a tek onda navijanje….

    0
    0
    Odgovori
  2. A šta je sa nepostpjićim faulom za Zvezdu posle kojeg je Marin postigao gol???? Zapravo jeste bio prekršaj, ali skrivio ga je gostujuči fudbaler! Zašto se o tome ćuti???

    0
    0
    Odgovori
  3. Niste stavili u analizu detalj kada je Strahinja Pavlovic udariolaktom u glavu Stanisavljevica sto je bio cist penal za Vozdovac.
    Niste stavili udaranje Tosica u koleno,sto je najverovatnije bio penal i za Partizan.
    Niste stavili situaciju iz meca koji se igrao u Krusevcu a to je cist penal za Zvezdu kada igrac Napretka laktom udara Bena u glavu.
    Kada sve saberes i oduzmes,osteceni su pomalo svi i opet bi se svelo na isto a to je da je Zvezda bila bolja od Napretka a Vozdovac od Partizana.
    VAR treba da se uvede ali bez Kalcopolija to ne bi funkcionisalo jer sta cemo ako se dve ekipe dogovore kao sto to imamo po ovoj nasoj blato ligi.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da se uvede kalčopoli vama bi bilo oduzeto 15 titula vi ste već zaboravili tešku krađu protiv Inđije.

      0
      0
      Odgovori
      • Kada bi se uveo Kalcopoli preispitale bi se javne tvrdne Dmitrovica,Pejovica,Pjera Boje,Emeghare,Asprogenisa,Lotara Mateusa,Bojana Radovanovica,Brane Ilica i ostalih koji su odgovorno i javno rekli da Partizan namesta. Ovako,posto je ovo drzava Srbija dobilu su pretnje da ucute i to je na tome ostalo. Protiv Indjije je dosudjen penal koji nije postojao ali je i sviran ofsajd Zvezdi koji takodje nije postojao.Ako ti je lakse da verujes u sopstvene lazi onda je to ok.

        0
        0
        Odgovori
  4. A udarac Tošića u koleno u šesnaestercu Voždovca posle koga je izašao iz igre zbog povrede, i šta ste se navrzli na Partizan, pogledajte kako je Radnik pobedio TSC, kako je Radnički iz Niša pobedio Mačvu, kako je Boaći poslao loptu u gol aut a sudija svira korner za Zvezdu, maknite se više i gledajte i shvatite : od dolaska doktora na čelo kluba, od dolaska potpredsednika SPS-a na čelo kluba doktorove filijale, od izbora funkcionera doktorovog kluba za predsednika FSS- a, od dolaska drugog brata socijaliste na čelo drugog južnog kluba, počinje, jednoumlje samrtni ropac našeg fudbala. Ovim ne želim da te klubove stavim u isti koš sa pomenutim jer zbog njihove tradicije, i zasluga ne zaslužuju to, kao što i ne zaslužuju da ih pomenuti ljudi sdruge strane zakona vode. Fudbal treba da bude u funkciji fudbalera i navijača, i zadovoljstva i lepote koje pruža a ne u funkciji pomenutih. a verujem da sudije koje su sudile utakmice u Kruševcu, Beogradu i onu protiv Inđije, kada bi odgledale snimak sami sebe bi se stidele, ali imaju dubok džep, i nemaju obraza i zato guraju dalje u propast, i nije problem srpskog fudbala što neko gubi utakmice, već je problem kako drugi piobeđuju. Tu je viđena, jad,beda i propast srpskog fudbala, zato ne valjaju sudije, kaošto su Mažić i Jovanović

    0
    0
    Odgovori
    • covek ispucava prvo loptu i u zamahu pogodi Tosica. i to je tebi penal? sto se Tosic nije sklonio kd je video da mu je izmakla lopta? sad doso red na nas. preziveli smo 6 god Toleta i slicne. sada cutite i trpite..a tek je treca godina. ko prezivi, neka prica

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter