8
Domaći fudbal

BINIĆ PROZVAO, VULETIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO: ‘Zašto disciplinski osuđenik i dalje radi u FSS?’ (FOTO)

Objavljeno: 07.10.19 u 23:15

Potpredsednik Partizana nije ‘štedeo’ funkcionera Fudbalskog saveza Srbije, u odgovoru na prozivku ranije tokom dana.

Posle burne nedelje u kojoj je viđen veliki broj sudijskih grešaka, kako u Kruševcu u meču između Napretka i Crvene zvezde, tako i u Humskoj gde su se sastali Partizan i Voždovac, strasti se nisu smirile ni ovog ponedeljka.

Partizan je snimke poslao u UEFA, oglasio se i saopštenjem, da bi potom svoj sud dao i legendarni igrač Crvene zvezde, Dragiša Binić.

On je u svom komentaru javno prozvao i potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji se nije libio da mu, putem društvenih mreža, žestoko odgovori.

– Dobro veče, Fudbalski savez Srbije, zašto nepismeni, plitkoumni, mentalno svenuli i psihički umorni izvesni Dragiša, disciplinski osuđenik, i dalje obavlja funkciju u FSS i komentariše suđenje? Raduje me još jedna disciplinska prijava i zahtev da, kao recidivista, bude udaljen iz fudbala – odgovorio je profesor Vuletić na Tviteru.

0
0

8 Komentara

  1. Evo i ja sam sada predao UEFI neke snimke ,zahvalili su mi se i kazu da jedva cekaju da im neko salje snimke i prigovore iz ove nase lige da bi se malo smijali.

    0
    0
    Odgovori
  2. Profibi bilo bolje da malo vise radi a da manje smarana tviteru. Nije ni duhovit, ni simpa, ni posten, ni iskren. Prevarant kao svina funkcijama

    0
    0
    Odgovori
  3. „ZASTO“..“ZASTO“..?!..A „ZASTO“ se ZENE zale na neredovnu … alimentaciju ? …Pa nisu ni one redovno daBale..?! TAKO i ‘psihichki umorni’ izvesni Dragisha.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter