5
Domaći fudbal

VELIKI KIKS UROŠEVIĆA I PENAL ZA VOŽDOVAC: Stojković besneo na sudiju, gosti vode! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.19 u 18:40

‘Zmajevi’ vode u Humskoj od 28. minuta golom Nemanje Nikolića.

Slobodan Urošević na ovoj utakmici prinudno igra na poziciji levog beka, a u 28. minutu je napravio kardinalnu grešku kada je pokušao da vrati loptu golmanu Vladimiru Stojkoviću.

Došlo je do kontakta golmana Partizana i napadača Voždovca, ali je puštena prednost i u nastavku akcije je igrač ‘zmajeva’ promašio prazan gol.

Međutim, sudija Momčilo Marković, iako je pustio prednost i akcija je završena, ipak je dosudio penal za goste, koji je u vođstvo pretvorio Nemanja Nikolić.

Uzaludni su bili protesti domaćih, pogotovo kapitena Vladimira Stojkovića, koji je potpuno pobesneo, ali je samo zaradio žuti karton.

0
0

5 Komentara

  1. A zašto nije Stojković imao jednu nogu na liniji kada se izvodio penal to niko nije video čak i da je odbranio ili da je igrač Vozdovca omašio penal bi morao biti ponovljen tako da grobari bolje se ne javljate… Penal je čist

    0
    0
    Odgovori
  2. Nista sporno penal ko suza,e a ko uci ove balvane da vracaju loptu nazad to je drugo pitanje em unazad em u sesnaesterac pa koliko treba da budes glup da to uradis ..

    0
    0
    Odgovori
  3. Penal kao vrata. Jedino ne za Stojkovica jer je on uvek u pravu. Da nema zabelezeno da je rekao da ne bi igrao za partizan ni za 200 miliona i to bi rekao da nije rekao

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter