21
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

SLS: Marin u sedmom minutu nadoknade doneo trijumf Zvezdi u Kruševcu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.19 u 17:59

U 11. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda je slavila trijumf u Kruševcu protiv Napretka minimalnim rezultatom golom Marka Marina u sedmom minutu nadoknade.

U nizu teških utakmica u kom se nalazi tim Vladana Milojevića, stiglo je i gostovanje pod Bagdalom ekipi Napretka, koja ima težak domaći teren i gde su i Zvezda i Partizan često prosipali bodove.

Ipak, prvo poluvreme nagoveštavalo je veliku ofanzivu srpskog šampiona, koji je već u petom minutu zatresao mrežu ‘čarapana’. Učinio je to Miloš Degenek, tako što se posle centaršuta Marka Marina lopta od živog zida odbila do reprezentativca Australije, ali je ipak zastavica bila podignuta.

Nastavila je Zvezda da napada i može se svrstati pod čudo kako u prvih 45 minuta nije uspela da povede. A imala je sijaset šansi.

U 32. minutu vrlo opasnu solo-akciju Matea Garsije u poslednjem momentu prekinuo je Tomislav Pajović. Samo minut kasnije je Marin poslao dugu loptu u kazneni prostor domaćih, Milunović je vratio loptu do Boaćija, koji ipak nije uspeo da savlada Miloševića.

Tri minuta kasnije slična akcija, Marin dugačak pas za Milunovića, koji je ovog puta šutirao direktno i vrlo snažno, ali pravo u čuvara mreže Napretka.

Napadala je Zvezda svim silama, ali ni Ben u 38. minutu nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Upisali smo i dobar šut Marina iz slobodnog udarca u finišu prvog dela, ali i novu odbranu Miloševića.

Prvo poluvreme obeležila je i sporna situacija iz 11. minuta kada su gosti tražili jedanaesterac zbog udaranja El Fardua Bena od strane protivničkog igrača. Procenite sami da li je bilo elemenata za takvu sudijsku odluku.

U nastavku se Napredak branio svim silama, ponekada sa svih 11 igrača iza lopte u svojih 30 metara terena. To je rezultiralo sa manje šansi u nastavku, ali one koje su stvorili, bile su izvanredne.

Dva puta je pogođen okvir gola. Najpre je prečku pogodio Milan Pavkov u 70. minutu, a potom je u 73. stativu pogodio i Njegoš Petrović.

I onda je Zvezda imala najbolju priliku. Dobila je jedanaesterac zbog dosuđenog prekršaja nad Benom, a potom je isti igrač i uzeo loptu i stavio je na ‘belu tačku’.

Reprezentativac Komora je šutirao veoma loše, preko gola i propala je najbolja prilika za goste iz Beograda.

Do kraja meča gledali smo veliku inicijativu Crvene zvezde, ali i dobru defanzivu Napretka. I onda je Zvezda uspela u 97. minutu da dođe do pobedonosnog gola. Nadoknada je iznosila pet minuta, u šestom je dosuđen prekršaj na ivici kaznenog prostora i potom je Marko Marin postigao gol iz slobodnog udarca za konačnih 1:0.

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)
(Marin 90+7)

Stadion: pod Bagdalom;
Sudija: Bojan Nikolić.

NAPREDAK: Milošević – Aksentijević, Pajović, Milovanović, Spremo – Eskić, Bjeloš – Ožegović, Ivanović, Zec – Kojić.

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gajić (od 30. Pankov), Milunović, Degenek, Rodić – Petrović, Vulić – Ben, Marin, Garsija – Boaći.

0
0

21 Komentara

  1. Ne lupajte cigani, vi kao da niste gledali tekmu. U 95.08 dosudjen je prekrsaj. to je 96. minut koliko se razumen u racunanje

    0
    0
    Odgovori
  2. Faul nije bio jer je igrac Napretka prvi dosao do lopte i izbacio je ( smijesno ). Faul je sviran na 95:15, a ne 94:15 kako je neko gore pomenuo. Neregularno izveden slobodan udarac i jedini logican kraj, a to je da mezimica ne smije da izgubi niti jedan bod. Penal ne bih da komentarisem , cak i najostrasceniji navijaci zvezde vide da je to lakrdija.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gol iz slobodnog neregularan,Zvezdin igrac u zivom zidu i gura igrace Napretka da napravi prostor za udarac.Al to je Zvezda i njene sudije.Sramno.

    0
    0
    Odgovori
  4. Shta je chudno shto je utakmica produzena 5 minuta? Shta je chudno shto je Zvezda dala gol u 97. minutu kada je slobodan udarac dosudjen u 94.15 minutu? Glodarima je uvek nepravda kada Zvezda pobedi! Bio penal za Zvezdu, nije dosudjen, bio ponovo penal, Ben promashuje, bio je i faul iz kog je Zvezda postigla pogodak!
    Ako se raspravljash sa glodjoshima da li je prvenstvo nameshteno, vi iz sveg glasa vichite da jeste, bice im josh gore! Mi smo drzavna mezimica-JESMOOO!
    Je.o vas Tomislav Karadzic

    0
    0
    Odgovori
  5. Pošteno zvezda dobila svako ko je gledao zna da ste vi nešto još niže od botova napredak je morao za boksu 16 već rano da ostane sa 10 igrača i verovatno bi izgubili ubedljivo ovo je bilo ZASLUŽENO BI SVE ČISTO TO ETO SU SE IGRAČI NAPRETKA 3 MIN U NADOKNADI IZLEZAVALI JE ZASLUŽENA KAZNA DA SU GA PRIMIOI BAS OVAKO

    0
    0
    Odgovori
  6. Svi ovde profesionalci koji komentarisu kako je zvezda dala gol u 97 minutu nece da prokomentarisu to sto je zvezdi ponisten cist gol u 5 minutu , plus nedosudjen penal.

    0
    0
    Odgovori
  7. Jad i tuga od igre,, sporo bezidejno ne napadaju loptu kad je izgube, drze lopu u nogama neznaju sta če snjom,,, sačuvaj boze od ovog Milojevica i njegove igre na terenu,,

    0
    0
    Odgovori
  8. Koja beda od kluba, zatvorite te blejace u srbiji, igra se dok zvezda ne pobedi, pa miloje samo takav smotani klub i moze da vodi, bede bedaste, neka vas od sada svi redom istamburaju dok se ne raspadnete, i u evropi i u srbiji, najgora ekipa u istoriji samostalne srbije, crvena zvezda iz BG, niste ni za livbadski fudbal lopovi lopovasti a ko vas vodi ZT nije ni cudo, vama je lek KATANAC NA VRATA, vi ste sramota za fudbalsku srbiju, neka se raspadnete totalno to neka vam se ispuni u veoma bliskoj buducnosti, neka bude tako.

    0
    0
    Odgovori
  9. Jednom recju sramota ovvo prvenstvo treba ukinuti penal promasen i onda do 100-og minuta igrati dok se neda gol a da ga nije dao ustasa igralo bi se do ponoci sramota i zalosno

    0
    0
    Odgovori
    • Druze jesit i gledao utakmicu? Faul u 95om i izveden slobodnjak, postavljali s se do 97og minuta da izvedu, nije se igralo do 97 miniuta. Marin je pritom Srbin iz Republike Srpske, kakva ustasa. Veci je Srbin od tebe. Saberi se! Mrznja ce te pojesti!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter