1
Domaći fudbal

NEVEROVATAN BORAC: Mihajlović ponovo na klupi, navijači Bolonje i Lacija u zajedničkoj molitvi za Mihu!

Objavljeno: 06.10.19 u 10:20

U italijanskim medijima pojavila se informacija da će se Siniša Mihajlović vratiti na klupu Bolonje u današnjoj utakmici protiv Lacija.

Zadivljujuća je informacija da su navijači oba kluba organizovali zajedničko hodočašće u Crkvu u brdima iznad Bolonje gde će se pomoliti za brzi oporavak Mihajlovića pre utakmice. Meč počinje u 15 časova.

Podsetimo, Siniši Mihajloviću je dijagnostifikovana leukemija u julu. Ipak, bio je na klupi prve dve utakmice sezone Serie A protiv Verone i SPAL-a, jer je upravo završio svoj prvi ciklus hemioterapije.

Vratio se 8. septembra na drugi ciklus u bolnici Sant’Orsola u Bolonji, a očekivao se njegov povratak tek nakon reprezentativne pauze.

Međutim, Gazzetta dello Sport tvrdi da Mihajlović dobro napreduje i da je izrazio želju da bude prisutan na ovom posebnom susretu, jer je veći deo igračke karijere proveo u Laciju od 1998. do 2004, a vrlo je blizak s njihovim trenerom i bivšim saigračem Simoneom Inzagijem. Još uvek čeka odobrenje lekara i moraće da pričeka najnovije analize krvi kako bi se potvrdilo da je dovoljno jak da napusti specijalističku kliniku.

0
0

1 Komentara

  1. Ti si veliki borac, veliki Srbin, a pre svega veliki covek! Do sada je bilo i izgubljenih i pobedjenih meceva, ali ovo je tvoj najvazniji mec u zivotu, i ono sto moras da uradis to je da pobedis, da pobedis najbitniju utakmicu u svom zivotu, Sinisa, brate, 90. je minut, imas slobodnjak sa tvoje omiljene pozicije, namesti loptu, podigni kragnu na dresu, zaleti se, prebaci zivi zid, i pogodi mrezu sad kad je najpotrebnije! Iako smo nekad davno bili ljuti rivali na terenu, kao veli grobar, uz tebe sam do kraja! I svi pravi Grobari su uz tebe! Izdrzi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter