0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

STRAHINJA PAVLOVIĆ: Volim Savu, ujedionio nas je!

Objavljeno: 05.10.19 u 13:15

Mladi štoper Partizana veliko poštovanje ima prema šefu stručnog štaba Savi Miloševiću, evo šta je rekao o legendarnom jugoslovenskom i srpskom napadaču.

– Prvenstveno, jako ga volim. Sjajan je trener i mislim da je ujedinio našu ekipu. Počeli smo da igramo veoma dobar fudbal, a i ceo stručni štab nam je stvarno odličan, od kondicionih trenera do analitičara. Svi su posvećeni svom poslu i mislim da je to najbitnije, da se stvori porodična atmosfera i to sve izgleda super – počeo je priču Strahinja Pavlović.

Govorio je Strahinja Pavlović o snazi grupe u kojoj je Partizan u Ligi Evrope.

– To znači da nema lakih protivnika, da je odlična grupa. I AZ Alkmar je odličan, sa mnogo mladih igrača. Svaka utakmica je teška i takva nas čeka i protiv Mančestera, ali nadamo se pobedi.

Sad sledi borba za prvo mesto u grupi.

– Sada idemo na prvo mesto u grupi, ali bitno je da prođemo dalje i da se plasiramo u prolećnu fazu takmičenja.

O propalom trasnferu u Lacio bio je jasan.

– Idem od utakmice do utakmice. Imam ugovor sa Partizanom na pet godina i zadovoljan sam svojim statusom u klubu – istakao je Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter