0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

SERIJA A: SPAL ‘minimalcem’ i sa igračem manje do pobede nad Parmom (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.19 u 17:02

Fudbaleri Spala savladali su Parmu u okviru sedmog kola Serije A rezultatom 1:0.

Dobro su domaći počeli utakmicu, Gabrijel Strefeca je imao odličnu priliku u četvrtom minutu na proigravanje Jasmina Kurtića, a njegov udarac završio je kraj desne stative. Uzvratila je Parma u 19. minutu, Hernani je raspalio sa distance, nije imao sreće lopta je prošla tik iznad prečke.

Gabrijel Strefeca je poslao loptu Andrei Petenji koji nije imao mnogo problema da savlada golmana i domaćinu u 31. minutu donese prednost. Moglo je do kraja poluvremena da bude i ubedljivije, Sežio Flokari je imao priliku osam minuta kasnije, bio je neprecizan, a u 42. minutu i Simone Misiroli je raspalio iz daljine a Luiđi Sepe je odličnio reagovao.

Mirnije je bilo u drugom delu, tek u 59. minutu Gaberijel Strefeca imao je priliku da postigne gol, išao je prema šesnaestercu, raspalio sa ivice kaznenog prostora, a odličnio je reagovao Sepe i sačuvao mrežu. Već u 65. minutu zbog povrede je teren morao da napusti Nenad TomovićStrefeca je u 70. minutu dobio direktan crveni karton, te je domaćin ostao sa igračem manje. Ipak, do kraja meča mreže su mirovale tako da je domaćin došao do druge pobede u sezoni i trenutno se sa šest bodova nalazi na 18. mestu, dok je Parma sa tri boda više na devetoj poziciji.

SPAL – Parma (STATISTIKA MEČA)

Serija A 7. kolo

Subota

SPAL – Parma 1:0 (1:0)
(Petenja 31)

18.00 Verona – Sampdorija

20.45 Đenova – Milan

Nedelja

12.30 Fiorentina – Udineze

15.00 Roma – Kaljari

15.00 Atalanta – Leće

15.00 Bolonja – Lacio

18.00 Torino – Napoli

20.45 Inter – Juventus

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter